2777
2789
اگه میتونی مدرسه رو عوض کن. اگر نه که به نظرم تغییر شیفت مفیده

من خردادماه کارم گریه بود ، هیچ مدرسه ایی قبولش نکردن 

وقتی شرایطتشو فهمیدن ، خیلی مستقیمو پررو گفتن ما حوصله ی بچه ی مریضو نداریم 

بخدا از همه ی بچع های کلاسش آرومترو مهربونتر بود فقط یادگیریش ضعیفه توی الفبا ، وگرنه همه چیش عادیه

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که از خدام بود دوتا مدرسه ی دولتی که تو طرحشون بودیم رفتم قبولش نکردن غیرانتفاعی نزدیکمون نبود با ...

غیر انتفاعی خوب باهاش کار نمی کنند تا یاد بگیره خودشونو خسته نمی کنند فقط نمره میدن

اگه بقیه دوستاش شیفت ثابت صبح باشن اره شیفت شو عوض کن اما اگه چرخشی باشن اونا هم بیفتن شیفت عصر قطعا همو میبینن، به نظرم مدرسه شو عوض کن، خواهر منم تکرار پایه خورده قراره مدرسه شو عوض کنیم چون رو روحیه بچه تاثیر می‌ذاره همش دوستاش ببینش بیان سوال پیچش کنن

من خردادماه کارم گریه بود ، هیچ مدرسه ایی قبولش نکردن وقتی شرایطتشو فهمیدن ، خیلی مستقیمو پررو گفتن ...

معلم خصوصی براش بگیر اینجوری خیلی بهتره واقعا تو مدرسه امکان اذیت کردنش هم هست 

اگه بتونی مدرسه غیر دولتی بزاری احتمالش کمه بچه رو بندازن نمره کیلویی میدن

خب آره قبولش کرده بودن کع بره دوم 

با کلی اصرار گفتم نمیخوام با این وضع بره دوم 

تکرار پایه بزنیدتا بهتر بشع

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

غیر انتفاعی خوب باهاش کار نمی کنند تا یاد بگیره خودشونو خسته نمی کنند فقط نمره میدن

دقیقااا 

دولتی هم رفتم هم کلاسا شلوغن همین که قبولش نکردن 

بنظرم تابستون باهاش تمرین کن 

یه سری کتابای کمک درسی هم هست که اونارو حل کنه بهتر تو ذهنش میشینه. 

بعد کلا کلاس اول هم سخت هست. 

هرچی بیشتر تمرین و تکرار کنه بهتر یاد میگیره 

زیادم خستش نکن تفریح و اوقات فراغت هم تو برنامش بزار

اگه بتونی مدرسه غیر دولتی بزاری احتمالش کمه بچه رو بندازن نمره کیلویی میدن

خوب یاد نگیره ابتدایی رو می‌ره بالا ولی برای دبیرستان نهایی میشه نمیتونه باید دولتی بفرستن که سختگیری داره

ببین بچه صبح یادگیری بیشتری داره و همینطور بعد مدرسه تایم بیشتری برای مرور.

ولی شیفت ظهر باشه تا بیدارنمیشه کم کمش 9 بیداربشه بعد صبحانه کی بخوره و بعدش ناهار و اصلا زمانی برای مرور نداره.ازونور ساعت 5 بیاد چون زود تاریک میشه بچه نمیشینه تکالیف بنویسم و....

اگر میتونی امکانش داری کلا ازون مدرسه ببرش و صبح ثبت نامش کن.اگر بمونه صبح تو روحیش اثر بد داره مدرسه الانش.واگر ظهر بره نمیتونه باز درس بخونه

من خردادماه کارم گریه بود ، هیچ مدرسه ایی قبولش نکردن وقتی شرایطتشو فهمیدن ، خیلی مستقیمو پررو گفتن ...

چه بدجنسن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "