2777
2789
عنوان

سی ویک ساله ها الان چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 68 پست
راهی نداره متاسفانه حداقل فعلا تا بچم بزرگ بشه چون وابسته اس به پدرش

میخوای تعریف کنی

شاید یکم سبک شدی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بنظرت با این شرایطم بازم غر غر میکنم؟لطفا جواب بدهدوست دارم نظرات مختلف رو بشنوماین روزا همش دنبال ا ...

مشکلت اینه فقط سرزنش میکنی قربونت برم باغرغر و ناله وخودکشی وقرص چیزی درست نمیشه بشین ی فکری کن برازندگیت اگ نمیتونی از مشاور کمک بگیر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه جدایی آسون نیستکمتر مردی رو هم دیدم که مشاوره بیاد و قبولش داشته باشهاکثر مردا از طرز رفتار و ...

شوهرت میگی زن بازه اون مشاوره رفتنش ب چ درد میخوره 

باید جدا شی ازهمچین ادم هرزه ای 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مشکلت اینه فقط سرزنش میکنی قربونت برم باغرغر و ناله وخودکشی وقرص چیزی درست نمیشه بشین ی فکری کن براز ...

همه راه ها رو رفتم

با وکیلم صحبت کردم اما راهی نیست

بعضی وقتا که مشکلات هجوم میارن و فکرم بهم می ریزه به خود کشی هم فکر میکنم

خیلی تنهام تو همه چیز حتی خرج بچه هام حتی بزرگ کردنشون درس خوندنشون تو همه چیز

نه محبتی هستنه آرامشی نه اعتمادی 

خیلی حالم بده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

شوهرت میگی زن بازه اون مشاوره رفتنش ب چ درد میخوره باید جدا شی ازهمچین ادم هرزه ای

الان از خونه بیرونم کنه تو خیابون می مونم

کجا برم

این ۱۲سال حتی نزاشت ی ۱۰۰۰تونی تو کارتم بیاد نزاشت کار کنم

حداقل به فکر بدبختیم ی پس اندازی داشنه باشم کلی طلا داشتم فروخت

الان صفر صفرم

پول که نباشه یا باید زجر بکشی یا بمیری

همه راه ها رو رفتمبا وکیلم صحبت کردم اما راهی نیستبعضی وقتا که مشکلات هجوم میارن و فکرم بهم می ریزه ...

از خدا برات آرامش میخام 

ولی تواین دنیا دوراه بیشتر نداریم یاکنار بیاییم بامسائل ومشکلات زنگی منعطف باشیم قوی باشیم وزندگی کنیم 

یا اگه نمیتونیم بااون شرایط کنار بیاییم تغییرش بدیم ب هرسختی که هست 

الان از خونه بیرونم کنه تو خیابون می مونمکجا برماین ۱۲سال حتی نزاشت ی ۱۰۰۰تونی تو کارتم بیاد نزاشت ک ...

🙃

پنج سال ازدواج کردم بچه ندارم

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

میخوای تعریف کنیشاید یکم سبک شدی

نعریف میکنم ولی سنگینی دردم انقدر زیاده با حرف زدن سبک نمیشم 

همسرم تک پسره ی خانواده بشدت ادایی و اویزون و پرتوقع 

از طرفی ورشکستگی و اعتیادش بیکاری و بی پولی شرایط مالی افتضاح که اصلا برام قابل تحمل نیس چون خانوادم هیچ چیزی کم ندارن و من دارم با فقر مطلق دست و پنچه نرم میکنم درحالی که از شدت اعتیاد  و نعشگی همسرم هیچی حالیش نیست 

با قرض برای خودم ماشین خریدم و اسنپ کار میکنم هر روز مزاحمت مردم و درامد اینکه نمیتونم نیاز اولیه زندگی خودم و بچم تامین کنم واقعا عذاب اوره برام ب مرحله ای از افسردگی رسیدم که حتی از حرف زدن هم افتادم

از خدا برات آرامش میخام ولی تواین دنیا دوراه بیشتر نداریم یاکنار بیاییم بامسائل ومشکلات زنگی منعطف ب ...

خیلی تلاش کردم نشد

اخلاق پدرم شباهت زیادی به اخلاق همسرم داره

هیچ تکیه گاهی ندارم

به هرکی تکیه کردم مثل دیواری که از تو موریانه زده باشه فرو ریخت

شوهر من آدمیه که اسلحه برد حمله کردن به عروسی با برادرش و ۱۱ نفر و زخمی کردن

برادرش خونه مردم ماشین مردم تیر بارون کرده

بارها گفته مهر بزاری اجرا با ماشین زیرت میکنم دیه رو میدم جا مهریت

نمیدونم چیکار کنم

بدتر از همه میدونی چیه که پدر ومادرم انگار مردن

و خواهرامم میزنن تو سرم که تو قدر پدر و مادرتو نمی دونی

وقتی دارم تو لجن زندگی میکنم و میدونن و کاری نمیکنن قدر چیو بدونم

نعریف میکنم ولی سنگینی دردم انقدر زیاده با حرف زدن سبک نمیشم همسرم تک پسره ی خانواده بشدت ادایی و او ...

چرا گذاشتی بین همسرت و بچت وابسنگی ایجاد بشه؟

بچت چند وقتشه

بچه های من به ی سن ی رسیدن وابستگیشون نسبت به پدر خیلی کمتر شد

چرا گذاشتی بین همسرت و بچت وابسنگی ایجاد بشه؟بچت چند وقتشهبچه های من به ی سن ی رسیدن وابستگیشون نسبت ...

چون خودش بچه دوسته و رفتارش با بچه خوبه خب اینم ی پسر بچه اس که باباشو رفیق خودش میدونه نمیدونه که از دشمن صد برابر بدتره براش

چون خودش بچه دوسته و رفتارش با بچه خوبه خب اینم ی پسر بچه اس که باباشو رفیق خودش میدونه نمیدونه که ا ...

خانواده کمکت نمیکنن

حداقل از نظر مالی اذیت نشی؟

پسر بچه ها از ی سنی به بعد وابسته ی شدید به مادر میشن

بنظرم اگه قصدت جدایی تا کوچیکه من نمیدونم چندسالشه ولی حس کردم به سن مدرسه نرسیده .تا کوچیکه جدا شو

حضانتش تا۷سال با خودته بعد اونم بخاطر اعتیاد میتونی حضانت مال خودت کنی

من پسرم ۸سالشه نمیتونم حضانتشو بگیرم متاسفانه

خیلی تلاش کردم نشداخلاق پدرم شباهت زیادی به اخلاق همسرم دارههیچ تکیه گاهی ندارمبه هرکی تکیه کردم مثل ...

زندگی عجیبی داری چی بگم بخدا 

خانوادت مقصرن تودتو عذاب نده ب خودت وبچه هات برس فکر کن هیچکس نیست وخودت وبچه هاتین فقط

خانواده کمکت نمیکننحداقل از نظر مالی اذیت نشی؟پسر بچه ها از ی سنی به بعد وابسته ی شدید به مادر میشنب ...

خانواده ام مالی کمک میکنن اما من دیگه نخواستم چون ازشون کمک خواستم گفتم این عذاب رو تموم کنین با پول و مواد غذایی دادن فقط صورت مسئله رو حذف میکنین مسئله رو حل کنین ولی هی بهونه اوردن و حرف از ابرو زدن منم  قطع امید کردم ازشون