2777
2789
عنوان

سی ویک ساله ها الان چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 68 پست
خانواده ام مالی کمک میکنن اما من دیگه نخواستم چون ازشون کمک خواستم گفتم این عذاب رو تموم کنین با پول ...

قطع امید کردن از خانواده خیلی بده

شما مثل ی شیر زن همین الانم داری خرج زندگی خودتو پسرتو اون شوهر معتادتو میدی خب اونو بفرست ور دل مادرش موادشو بکشه 

شما و بچتم زندگیتونو کنید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

زندگی عجیبی داری چی بگم بخدا خانوادت مقصرن تودتو عذاب نده ب خودت وبچه هات برس فکر کن هیچکس نیست وخود ...

مرسی که پستامو خوندی و نظر دادی

بعضی وقتا ی غریبه از پشت گوشی تو مجازی ادمو درک می کنه 

و لی خانوادت نه

مرسی ازت💔

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع امید کردن از خانواده خیلی بدهشما مثل ی شیر زن همین الانم داری خرج زندگی خودتو پسرتو اون شوهر معت ...

همین الانش مامانش ور دل خودمه با پدر الزایمری و مادری که ی پاش میلنگه چند سال قبل ک اوضاع مالیش خوب بود دوتا خونه خرید کنار هم برای خودمون و پدر مادرش 

همین الانش مامانش ور دل خودمه با پدر الزایمری و مادری که ی پاش میلنگه چند سال قبل ک اوضاع مالیش خوب ...

خدا صبر بده 

انشالله ماهم روزای خوبو ببینیم

من که خیلی نا امیدم ولی شما امید داشته باش

ای کاش حداقل بچه هامون حسرت های رو دلمون رو با خوشبختیشون جبران کنن

خدا صبر بده انشالله ماهم روزای خوبو ببینیممن که خیلی نا امیدم ولی شما امید داشته باشای کاش حداقل بچه ...

همه ی انرژیمو از بچم میگیرم ک میتونم ادامه بدم 

ولی واقعا نمیشه امید واهی داشت حس میکنم سرنوشت کلا با یسری ادما خوب نمیخواد حالا دلیلش چیه نمیفهمم 

مرسی که پستامو خوندی و نظر دادیبعضی وقتا ی غریبه از پشت گوشی تو مجازی ادمو درک می کنه و لی خانوادت ن ...

عزیزدلمی رفیق الاهی لبت خندون باشه و دلت شاد ❤️

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزدلمی رفیق الاهی لبت خندون باشه و دلت شاد ❤️

مرسی💔❤️

ازدواج کردم .دوتا بچه دارم .نه اصلا احساس خوشبختی ندارم وبلعکس خیلی زیاد احساس تنهایی بیهودگی درماندگی دارم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
ازدواج کردم .دوتا بچه دارم .نه اصلا احساس خوشبختی ندارم وبلعکس خیلی زیاد احساس تنهایی بیهودگی درماند ...

اکثرا همینو میگن

کم کم دارم فکر میکنم شاید بخاطر سنمونه

یعنی تو این سن ما این چیزا شاید رایجه