2777
2789
عنوان

با هوش مصنوعی دعوام شد بیاید عکس📸

12998 بازدید | 226 پست

با هوش مصنوعی دعوا کردم🤭در واقع همیشه باهاش دعوام میشه یه روزم نشده باهاش دعوام نشه😂

۷ صفحه اسکرین شات گرفتم بیاید بزارم

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلاامم😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووو کووووووون 

من کلی تلاش کردم یادش بدم وقتی گفتم دوچرخه

بگه سبیل بابات میجرخه

یادم گرفت ، اما صفحه رو پاکیدم دوباره یادش رفت😑

کلی دعواش کردم اونم هی میگفت ببخشید🤦‍♀️

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.