2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدنش خیلی خطرناک

حتما بزن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من تاحالا اطرافم ندیدم کسی براش مشکلی پیش اومده باشه خداروشکر.

خداروشکر که سلامت هستن، اما من اطرافم دیدم مشکلاتی براشون بوجود اومده، اصلا میدونید واکسن‌هایی که به بچه ها میزنن داخلشون چه موادی هست)

نزدنش خیلی خطرناکحتما بزن

اما تا جایی که من دیدم زدنش خطرناک هست، داخل واکسن ها بجز ویروس کشته شده بیماری موادی مثل آلومینیوم، جیوه و فرمالدهید وجود داره که به مغز آسیب میزنه، و در نهایت بچه اوتیسمی و فوت شده.... دیگه نمیتونم ریسک کنم و بزنم

چه عواقبی؟

این واکسنا جلوی بیماری هایی که در قدیم باعث کشته شدن و فلج شدن آدما میشد رو میگیره

علاوه بر اون بدون داشتن کارت واکسن بچت تو مدرسه جایی نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
این واکسنا جلوی بیماری هایی که در قدیم باعث کشته شدن و فلج شدن آدما میشد رو میگیرهعلاوه بر اون بدون ...

کارت واکسن اصلا جزوه مدارکی که برای ثبت نام تو مدرسه می‌بریم نیست.

کارت واکسن اصلا جزوه مدارکی که برای ثبت نام تو مدرسه می‌بریم نیست.

چرا هست

میتونی سوال کنی از اموزش پرورش

جزو مدارکیه که اگه نباشه بچتو ثبت نام نمیکنن اصلا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا هستمیتونی سوال کنی از اموزش پرورشجزو مدارکیه که اگه نباشه بچتو ثبت نام نمیکنن اصلا

عزیزم شوهرم مدیر مدرسه ست، واقعا نیست، بعضی مدیر ها میترسونن الکی میگن هست 

اما تا جایی که من دیدم زدنش خطرناک هست، داخل واکسن ها بجز ویروس کشته شده بیماری موادی مثل آلومینیوم، ...

یه بچه رو اسم ببر با زدن واکسن فوت شده؟

من تحقیق کرده این مودایی که گفتی همش کنترل شده ودر دوز معین داخل واکسناهست

این حرفها مال حرف‌های بی اساس وغیرعلمی ضدواکسنهاست همونهایی که پشکل الاغ برای درمان بیماری‌ها تجویز میکنن

باز بچه ی خودتونه اختیارش دست شماست ولی همین واکسن ها نبود الان فلج اطفال بیداد میکرد سرخک وسرخچه کرور کرور بچه سینه قبرستون میفرستاد البته به کمک ضد واکسن‌ها همه این بیماری‌ها باز داره شیوع پیدا میکنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
یه بچه رو اسم ببر با زدن واکسن فوت شده؟من تحقیق کرده این مودایی که گفتی همش کنترل شده ودر دوز معین د ...

هست اینکه دورو بر شما نیست دلیل نمیشه که وجود نداره، من تعجب کردم حتی تو یه برنامه تلویزیونی نشون داده یه بنده خدایی دو تا بچه داشت یکیش بعد واکسن فوت شده، بین آشنا و همسایه داریم بچه هایی که بعد از واکسن فلج شدن یا اوتیسم، متاسفانه آنقدر قشنگ تبلیغ میکنن برای واکسن هایی که حاوی سم هست همه باور میکنیم و میگیم خوبه پس بزنیم مثل زمان کرونا که همه هجوم آوردن به واکسن و بعدش پشیمون شدن، راستی بیماری هایی که بابتش واکسن درست میکنن درمان دارن همه شون. هر کسی که پشگل الاغ تجویز می‌کنه لزوما طبیب نیست عزیزم، یه گروهی عضو هستم مادرا عکس از دست و پای بچه شون که خیلی وحشتناک میذارن که بخاطر عوارض واکسن به چه شکلی درومده یا اوتیسم شدن، و اساتیدی هم هستن تو گروه که مستنداتی آوردن در خصوص عوارض واکسن و مواد داخل که چه بلایی سر بچه هامون میاره.

هست اینکه دورو بر شما نیست دلیل نمیشه که وجود نداره، من تعجب کردم حتی تو یه برنامه تلویزیونی نشون دا ...

من اول نظرم این بود واکسن های جدیدی رو درست کردن به اسم روتا و پنوموکوک میخواستم برا بچه م اینارو نزنم، هر روز دارن یه واکسن جدید درست میکنن به بخت بچه های بیچاره ما! ولی دارم به این نتیجه میرسم همه شون سم هستن. 

یه بچه رو اسم ببر با زدن واکسن فوت شده؟من تحقیق کرده این مودایی که گفتی همش کنترل شده ودر دوز معین د ...

این همه کودک که دچار بیماری و فلج شدن ، همین دختر پارالمپیک که گفت وقتی واکسن زدم دچار فلج شدم. اگر برای شما واکسن پرست ها ، عین مورد و اصل سند هم بیارن ، چون چشم و گوشتون مهر جهالت خورده ، نمی‌فهمند، زمان قدیم بهداشت رو رعایت نمی‌کردن و همین رعایت نکردن بهداشت یکی از علت های مریضی و مرگ و میر بود الان با گذشته فرق کرده....