2777
2789

ببینید من میخوام برم کارآموزی

از یه گروهی یه نفر شرکت داره گفته برم اونجا البته رزوممو دیده و آدرس پرسیده دیده نزدیکم 

ولی من هیچ شناختی ندارم از اونجا و نمیدونم چه جوریه 

من چادریم و خیلی سختمه یعنی امنیت محیط کار برام اولویت داره البته گفت سه خانوم اونجا کار میکنن

ولی من بازم دو دل شدم و نرفتم 

حالا دوباره پیام داده که چرا نیومدین

به نظرتون چی بگم 

من مشکلم اینه که شناخت ندارم نمیتونم اعتماد کنم 

چی بگم من

😐خب برو یعنی چی که اعتماد ندارم مگه می‌خوان چیکار کنن محیط کاریه بابا ... اگه خودتو عقب بکشی هیچوقت نمیری سرکار 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خطرناک باشه چی منکه نمیدونم چه خبره اونجا

از چه خطری می‌ترسی دقیقا؟ اگه میخوای یه نفر رو بفرس بره یه سروگوشی آب بده 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

باید شروع کنی ترستو بذاری کناریعنی چی ک بترسی همش؟اینطوری تو جامعه پیشرفت نمیکنیایشالا ک محیطش خوبها ...

مشکلم خانواده سخت گیرمه

اگه بد باشع و بیام بیرون میگن کلا قید کار رو بزنم بشینم گوشه خونه

به خاطر همین رفتارا من چهار سال پشت کنکور بودم از همین چیزا میترسم خیلی 

عزیزم تا شما نری و نبینی اطلاعاتی بدستت نمیاد که چطوره و دوس داری یا نه. هر چه بیشتر تو اجتماع باشی و تجربه بیشتری داشته باشی انتخابای بهتری میکنی. به چشم یک هیجان مثبت بهش نگاه کن.اگر تنها میترسی یک نفر یا خودت ببر جلسه اول.  

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
عزیزم تا شما نری و نبینی اطلاعاتی بدستت نمیاد که چطوره و دوس داری یا نه. هر چه بیشتر تو اجتماع باشی ...

میدونی من هر چی تو گوگل سرچ میکنم چنین شرکتی رو نمیاره فقط تبلیغات محصولاتشون رو میاره

خب به نظرتون بهش بگم همینو ؟

بلاخره باید یه اسم و رسمی داشته باشه