2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نگو دیگه

اصلا هیچی نگم محبتم نکن

کم کم بهتر میشه 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

فقط اعتماد بنفستو ببر بالا تا میتونی به خودت خدمات بده،به خودت برس به خودت حال بده

اره امروز کلا به خودم رسیدم کلی کتاب سفارش دادم برای خودم میخوام تایم برای پیشرفتم بزارم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

تا الان هر کاری کردی بزار کنار و برعکسشو انجام بده 

اصلا منتظرش نباش که ببرتت جایی با بیاد غذا بخورین همشو خودت انجام بده ی مدت که اینجور باشی میبینه که نادیدتش گرفتی خودشو درست می‌کنه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

وای دقیقا مثل من . من احساساتی ام خودم و خیلی بهش محبت میکردم همسرم هم یجوری برخورد میکرد انگار خیلی لول بالاس که من ب دست و پاش پیچیدم 

الان به هیچ عنوان پیام عاشقانه نمیدم ، پیشقدم نمیشم بغلش کنم ، مثلا میگم رفتم باشگاه گفتن ماشاللع ب اندامت شوهرت باید خوش بحالش باشه و از خودم پیشش تعریف میکنم زیاد نه هاااا به حدش . بعد بخاد چیزی بگه میگم خب یکم لاغر شی بنظرم بهتره ولی خب مهم منم ک اینجوریتو پسندیدم و دس پایینش میگیرم بخداا همه جوره هوامو داره از وقتی اینجوری شدم همش میترسه از دستم بده ولی قبلا برعکس بود و محل چی هم بهم نمیداد و منم همش ازش خواهش میکردم محبت کن بهم 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

سر خودتو گرم کن ب فیلمی کلاسی باشگاهی چیزی ک حواست پی گوشی و توجه اون نره کم کم ک گیر ندی بهش و بدون ...

اره انقدر همش پیشش بی حوصله بودم فکر میکنه بدون اون میمیرم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
اره امروز کلا بی اهمیت بودم نسبت به خواسته هاش حتی زنگهاش

رو خودت هم باید کار کنی اعتماد به نفست ببر بالا یه لباس یه رنگ مو یه تغییر هم به ظاهرت بده 

در خواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 💍