2777
2789
عنوان

چجوری محل شوهرم ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 23 پست

حتما کلاس همسرداری استاد حسینی شرکت کن

زندگیت شیرین میشه

تو ایتا هستن

مدیر کانال تنها مسیر آرامش

هزینه ناچیز ۲۰۰ تومان 

مخصوصا واسه اونا که به طلاق فکر میکنن

شوهر من خیلی خشک بود الان مثل ی موم تو دستمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فاصله بگیر خودتو با کارخونه کتاب خواندن پیاده روی تلویزیون دانلود یه فیلم خوب سرگرم نشون بده ولی باهاش حرف بزن سر سنگین نباش بهش نچسب اصلااااا بوس وبغل ورابطه. صبرکن شروع کننده اون باشه

اره سعی میکنم نسبت به خواسته هاشم بی توجه باشم خسته شدم ازتلاش یکطرفه

منم

موفق شدم 

دیگه عاشقش نیستم

فقط دارم کنارش روزگارمو میگذرونم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

منمموفق شدم دیگه عاشقش نیستمفقط دارم کنارش روزگارمو میگذرونم

اره واقعا بعد این تلاش یکطرفه بدترش میکنه بجای اینکه اصلاح کنه بدتر دوری میکنه که انگار تورو بکشونه دنبال خودش

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
عزیزم فاصله بگیر خودتو با کارخونه کتاب خواندن پیاده روی تلویزیون دانلود یه فیلم خوب سرگرم نشون بده و ...

اره دقیقا امروز همینکارو کردم میخوام ببینه درهرصورت حالم خوبه

تا الان هر کاری کردی بزار کنار و برعکسشو انجام بده اصلا منتظرش نباش که ببرتت جایی با بیاد غذا بخورین ...

اره دقیقا انقدر همش گفتم کمبود محبت دارم چرا محبت نمیکنی بجای بهترشدن بدتر میشه 

وای دقیقا مثل من . من احساساتی ام خودم و خیلی بهش محبت میکردم همسرم هم یجوری برخورد میکرد انگار خیلی ...

دقیقا منم مثل خودتم منم باید همینکارو کنم