2777
2789

من سبزه نه ولی توی مایه های سبزه ام 

میخام با روش خونگی یخورده روشن تر‌ بشم خواهشن خانومای‌ گل اگه میخاین تبلیغ کنین نیایین اینجا

اگه خودتون روشی رو امتحان کردین لطفا بهم بگین اگه امتحان نکردین لطف میکنین نظر ندیدن‌ از همتون ممنونم🫶🫶

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)

ارد برنج 

شیر 

عسل  

قاطی کن بزن صورتت دستات 

معجزه میکنه 

ولی یکم بوش بده

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی عزیزم

اگر فقطط صورتت واب من افتاب سوختگی بود سیاه بودم الان سی سالم چند ماه پیش گوجه و سرکه زدم صورتم سفید شده  البته حساسیت نداشتم سرکه هم هر بار چند قطره میریزم الانم هفته ای یه بار اصلا یکی دیگه شدم

🥰🥰

اگر فقطط صورتت واب من افتاب سوختگی بود سیاه بودم الان سی سالم چند ماه پیش گوجه و سرکه زدم صورتم سفید ...

باید سرته رو روی صورت بمالونیم‌ یا بزنیم به گوجه؟؟

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)

من قبلا خیلی سفید بودم نمیدونم چرا اینجوری شدم

اگر فقطط صورتت واب من افتاب سوختگی بود سیاه بودم الان سی سالم چند ماه پیش گوجه و سرکه زدم صورتم سفید ...

من توی خوزستان زندگی میکردم و اونجا آفتاب سوخته شدم و یه سوال دارم عزیزم اینکه واقعا جواب داد؟تا چه حدی کمک میکنه؟

ارد برنج شیر عسل قاطی کن بزن صورتت دستات معجزه میکنه ولی یکم بوش بده

مرسی ازت عزیزم خیر ببینی

کل بدنت سبزه هست یا فقط صورتت؟؟

کلا بدنم یه چیزی تو مایه های گندمی هست

ولی بخاطر هوای داغ و آفتاب سوختگی سبزه شدم

باید سرته رو روی صورت بمالونیم‌ یا بزنیم به گوجه؟؟

سرکه

من توی خوزستان زندگی میکردم و اونجا آفتاب سوخته شدم و یه سوال دارم عزیزم اینکه واقعا جواب داد؟تا چه ...

خیلی کمک عزیز من سیاه سیاه بودم پر لک شروع کردم این ماسک لک هام کم رنگ صورتم سفید خیلی تغیید کردم من تو بچگی افتاب سوخته شدم ولی معجزه کرد سرکه چند قطره بریز ضد افتابم بزن صورتتم با فوم شستشو بشور یه هفته بزن جواب گرفتی ادامه بده

🥰🥰