2777
2789
عنوان

واقعا دیگ دارم میمیرررم از بی پولی

243 بازدید | 25 پست

باتموم‌وجودم میگم گوه خوردم متاهل شدم

یکساله همش میگم این ماه سختمونه ماه بعد درست میشه هرماه منتظرم  زندگی روال عادی داشته باشیمط ماهیانه خوراکی بگیریم

همش همون اش همون کاسه

خدا خودش میدنه ک بچه میده و میگیردش باز..سه تا سقط داشتم

حتی پول ندارم برم دکترررر همش قرررض داریمط همش کرایه مباد همش مواد غذایی تموو میشه همششش باید عین خر تن ماهی بخورم

خسته شدم

خسته

خسته😭😭😭😭😭

فک نمیکردم مامان بابام انقد ظالم باشن لعنتیا حتی نمیان سر بزنن ببینن اینجا چ کوفتی میخورم اصلا خونه دارم یا چادرنشینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه ناراحت نباش ناامید نشو

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

تن ماهی۱۰۰تمنه گوشت ۷۰۰ ایناس فک کنم نیمدنم واقعا

مثلا بجاهمون تن ماهی برویه کیلو رون مرغ بگیری کتف وبال بگیر قارچ بگیر فکر میخواد

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم