2777
2789
عنوان

واقعا دیگ دارم میمیرررم از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 25 پست
اشپزی کن

اصلا هیچیی نداریم پولش نیس حنی قرص بخرم این بچه بیاد بیرون حتی نمیتونم برم سونو ببینم چقد بقایا مونده

واقها دیگ سیر شدم

ما از هیچ جا کمکی نداریم

مامان بقیه بهشون حدقل ی سبزی  میده مال من هییچی یهیچیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گوشت ی‌کیلو هفتصده...همون چندبار غذا میشه درس کرد باهاش....

ببین تو مجردی نمیتونی درک کنی

منم مجرد بودم اصلا نیمدنستم بی پولی چیه

گوشت ۷۰۰تمنه  ازمون ۱۰۰ کم بشه بهتره تا۷۰۰ ی باررکم بشه یهویی

خواهر من خودت نشین توقع از دیگران داشته باش خدارو شکر تواین شرایط بچه نداری راحت می تونی بری سرکار من شرایطم افتضاح بود باشه تا بچه نمی تونستم برم بیرون سرکار اومدم کل کتابهای ابتدایی تا پنجم رو مرور کردم کلیپ دیدم آموزش ویدیویی از گوگل گرفتم الان شاگرد خصوصی میگیرم از ابتدا ضعیف بود تعداد کمی داشتم هزینه بخور نمیری می‌گرفتم الان شکر خدا راضیم

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
همش فکر میکنم ی روزی تموو میشه سختیاولی هرماه هست همش هست

تموم میشه که خودت هم شگفت زده میشی ناامید نباش ولی تلاش هم بکن دنبال چاره باش

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
ببین تو مجردی نمیتونی درک کنیمنم مجرد بودم اصلا نیمدنستم بی پولی چیهگوشت ۷۰۰تمنه ازمون ۱۰۰ کم بشه ب ...

🤣🤣چ ربطی ب مجردی داره گلم...من تنها زندگی میکنم، کلا گیاهخوارن هستم، برا تو گفتم اینو، منم وضع مالی م داغونه و بله گرونه همه چی حتی نون شد بیست تومن....ولی کلا تن‌نخور، ضرر داره، مراقبت کن، تغذیه مهم برا سلامتی و بارداریت

همش فکر میکنم ی روزی تموو میشه سختیاولی هرماه هست همش هست

آفرین وضع همینه تا زمانی که نری سرکار و یه مهارت یاد نگیری،پس فعلا دور بچه رو خط بکشید که هم یکی و بدبخت نکنید و هم یه دغدغه جدید به زندگیتون اضافه نشه

ببین تو مجردی نمیتونی درک کنیمنم مجرد بودم اصلا نیمدنستم بی پولی چیهگوشت ۷۰۰تمنه ازمون ۱۰۰ کم بشه ب ...

نمی‌دونم شوهرت چی کاره هست ولی طبیعی نیس آنقدر بی پولی 

من همسرم حقوقش ماهی ۱۷ تومنه با دوتا بچه 

اول ماه میریم فروشگاه مرغ و گوشت و برنج و وسایل شوینده می‌خریم 

هر ماه هر چی تموم بشه می‌خریم تقریبا ماهی ۵ ملیون اول ماه هزینه خرید خونمون میشه 

فکر کنم سنت کمه بلد نیستی مدیریت کنی یا اینکه شوهرت دلش نمیاد خرج کنه و راحت میگه ندارم 

غصه نخور بزن به بیخیالی بزار شوهرت یه تصمیمی بگیره 

نمی‌دونم شوهرت چی کاره هست ولی طبیعی نیس آنقدر بی پولی من همسرم حقوقش ماهی ۱۷ تومنه با دوتا بچه اول ...

ن اتفاقا شوهرم خیلیی دست دل بازه خسیس نیست اصلا

همون بلد نبستییم مدیریت کنیم 

ولی اینم هست ک پول ما تیکت تیکه میاد مثلا ماهیانه نیست سخته