2777
2789
عنوان

گربه تو حیاط زایمان کرده

360 بازدید | 32 پست

سلام دوستان...ما تو حیاط خونمون یه گربه ماده داشتیم...یعنی بیشتر تو حیاط ما بود...بهش عذا میدادم الان زایمان کرده...۳ تا بچه اوره...الان ۳۰ روز شده...به نظرتون چی کار کنم مامانم نارحته چون حیاط رو کثیف میکنن...باید عقیمشون کنم..لطفا راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون جمع بکن ببر بزار تو دهات یا بیابونی جایی من‌بدم‌میاد یه گربه میاد همش‌پشت پنجرمون یکی دوبار بهش غذا دادم از فرداش میخاست بیاد تو خونه میرفت می‌شست رو مبل حالم بهم زده بود منم دیگه هربار اومد غذا ندادم بهش دیگه رفته کم میاد

وای چی کارشون دارینهایت یکی دوماهه میرنمیدونستی گربه مه تو خونه بزاد نشونه خیر و برکته؟؟

اخه عزیزم اون گربه ماده بیش از یکساله تو حیاط هس دیگه نرفت

همشون جمع بکن ببر بزار تو دهات یا بیابونی جایی من‌بدم‌میاد یه گربه میاد همش‌پشت پنجرمون یکی دوبار به ...

بیابون؟ الحمدلله اشرف مخلوقاتیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

هزینه عقیم کردم ۲ تومن ایناست عزیزم ولی بچه هاشون نمیتونی عقیم کنی خیلی خوبه که هواشونو داری خدا جور دیگه ای برات جبران کنه اگر میخوای برن کم کم غذایی که میزاری براشون رو ببر تو کوچه که برن ولی کاش بزاری بچه هاش یکم بزرگ بشن الان میرن زیر ماشین یا سنک میزنن بهش بچه ها میمیرن

ایشالا ک خیره

هزینه عقیم کردم ۲ تومن ایناست عزیزم ولی بچه هاشون نمیتونی عقیم کنی خیلی خوبه که هواشونو داری خدا جور ...

میدونم عزیزم...فعلا میخوام دو ماه دیگه هم بمونن ..میخوام بزرگ شن بعدش...