2777
2789
عنوان

گربه تو حیاط زایمان کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 32 پست

ما یبار خونه مامانم گربه خیلی وحشی بود همش دنبال گنجشکا میکرد یبارم نوه عمم رف غذا بده بهش بچه س دست بچه رو چنگ کشید 

بردیم یجایی از شهر گذاشتیم دیگه نیاد بعد ده روز دوباره سرو کلش پیدا شد آدرس از کجا پیدا کرد خدا میدونه

بیابون؟ الحمدلله اشرف مخلوقاتیم

اون کاربر منظورش از بیابون حالا جایی منظورش اینه که زمین خالی بیشتر باشه فکنم 

مثلا طرف مسکن مهر و شهرکایی که جدید می‌سازن زمین خالی زیاد هس 

چ اشکالی داره ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما یبار خونه مامانم گربه خیلی وحشی بود همش دنبال گنجشکا میکرد یبارم نوه عمم رف غذا بده بهش بچه س دست ...

راستش خانوادم میگن...ولی من دلم نمیاد...یعنی کسی این بچه ها به سرپرستی نمیگیره ..خیلی نازن..

استارتر گرامی اول جای خوشحالی داره که نسبت به این زبون بسته ها مهربون هستین و دوم اینکه شک نکنین با خودشون برکت میارن تو زندگیتون و خوبیهای دیگه ای هم دارن اما اینکه بهشون غذا میدین حاضرم بهتون ثابت کنم که نتیجش رو بزودی میبینین. اینا فرشته هستن و شما داری از فرشته ها نگهداری میکنین حالا قرار نیست گنج پیدا کنین اما هم برکت میارن با خودشون و هم اتفاقات بد رو ازتون دور میکنن. تندرست باشین

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....
اهاا...فعلا میخوام اینکارو بکنم...ولی نمیدونم هزینه عقیم کردن چقدره...

عزیزم با پناهگاه شهرت تماس بگیر بپرس کجا حمایتی عقیم میکنن

کلینیک هایی که حمایتی عقیم میکنن کمترین هزینه ممکن رو داره

شیش ماه به بعد فکر کنم بشه عقیم کرد

باید دونه دونه بکنی 

اول مادره بعد بچه ها 

چون مراقبت بعد عقیم سازی می‌خواد

خدا خیرت بده

هرکی به حیوانات کمک کنه خدا همیشه دستش رو میگیره

شما این همه رافت و ملاطفت رو چجوری تو قلبت جا دادی؟

انقدر مهربونم و قلبم پاکه حالا چون سگ و گربه راه نمیدم تو خونم ینی رافت ندارم؟جای سگ و گربه که تو خیابون میچرخه تو خونه نیست اینو کی میخایم بفهمیم من باردارم همین گربه میدونی چه بیماری های وحشتناکی میتونه منتقل بکنه شما ملاطفتت رو خرج انسان ها و کودکان و پدرو مادرت بکن عزیزم 

اون کاربر منظورش از بیابون حالا جایی منظورش اینه که زمین خالی بیشتر باشه فکنم مثلا طرف مسکن مهر و شه ...

بله دقیقا منظورم جایی خلوت و دور از خانه بود چون گربه عادت داره برمیگرده هرجا بزاریش

چقدر شما ترسناکی

روی چه حساب گفتی؟خوشت میاد گربه ولگرد که تو سطل آشغال میگرده روزی دوبار بیاد بشینه رو مبل خونت؟من آپارتمانه خونم کلا ۵۰متره خداروخوش میاد گربه از تراس بپره تو خونم؟چقدر شماها که نشناخته و ندیده قضاوت میکنین ترسناکین بخدا من باردارم همین گربه عامل هزار جور مریضی هست

روی چه حساب گفتی؟خوشت میاد گربه ولگرد که تو سطل آشغال میگرده روزی دوبار بیاد بشینه رو مبل خونت؟من آپ ...

گفتید ببر ول کن توی بیابون و دهات آخه میدونید چه استرسی به اون مادر گربه و بچه های کوچیکش وارد میشه چجوری وقتی یهویی محل زندگیشون عوض بشه دووم بیارن