2777
2789
عنوان

با یه پسری داشته اشنا میشدم ببینید چی گفت بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 76 پست
نه شما تو سنی ک باید این کارا انجام میشد نشده متاسفانهگزاشتی تو این سن ک مطمعنا نتیجه دلخواهی هم ندا ...

چقد حرفت مسخرس

اشنایی مگه سن داره

خوبه سایت پره کساییه که زود ازدواج کردن دارن تو ۳۰ سالگی جدا میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره من اصلا نمیتونم انقدر راحت حرف بزنمحتی عزیزم هم نمیگم انقدر زود تا وقتی حسی نباشه

درک میکنم‌منم دقیقا همینطوری ام‌ 

از حرف اون دختر ۲۰‌ساله هم ناراحت نشو حرف بدی نزده ، بنظر اون ۳۰ سال سن زیادیه، جای ما نیست که بدونه ۳۰ سال و ۲۰‌سال تفاوت چندانی نداره جز اینکه تو ۳۰ سالگی رشد شخصیتی پیدا کردیم

درک میکنم‌منم دقیقا همینطوری ام‌ از حرف اون دختر ۲۰‌ساله هم ناراحت نشو حرف بدی نزده ، بنظر اون ۳۰ سا ...

خب چه ربطی داره عزیزم؟

مگه من گفتم بیاد راجع ب سن من نظر بده یا بگه از نظر من سن تو زیاده؟

هرکی صلاح خودشو بهتر میدونه

منم اصلا پشیمون نیستم ک تو سن پایین ازدواج نکردم

خودم نخواستم تا وقتیم ک آدم مناسبمو پیدا نکنم ازدواج نمیکنم . 

تنهایی بهتره تا بودن با آدم اشتباه

از دست اون دخترم ناراحت نشدم ذات خودشو نشون داد و خداروشکر همه هم از خجالتش درومدن.

در کل مرسی قشنگم ایشالا برات بهترین ها پیش بیاد😘

قبول دارم‌ حرفتو کاملا ، حالا من اسی رو نمیگم اما خودم‌همیشه ناراحت میشم که چرا تو سن ۲۰ سالگی و اون ...

من که برای ازدواجم به خدا امید دارم 

به خدا گفتم

هروقت وقتش شد خودت نیمه ی گمشده ی منو یا جفت منو بفرست دم خونمون 

اگه قسمت هم باشیم قبول میکنم دیگه 

قبول دارم‌ حرفتو کاملا ، حالا من اسی رو نمیگم اما خودم‌همیشه ناراحت میشم که چرا تو سن ۲۰ سالگی و اون ...

همین دیگه عزیزم

من این خانم و هیچکس اینجارو نمیگم، ولی بنظرم کسی ک بعد سی سالگی وارد رابطه میخواد بشه تو دوره زمونه الان، با این مسائل رابطه هم نباید مشکلی داشته باشه 

همین دیگه عزیزممن این خانم و هیچکس اینجارو نمیگم، ولی بنظرم کسی ک بعد سی سالگی وارد رابطه میخواد بشه ...

خب ببین ما دخترایی که تا سن ۳۰‌وارد رابطه نشدیم اگه میخواستیم روابط آزاد و بی حد و مرز داشته باشیم که خیلی وقت بود ازدواج کرده بودیم ، ماها نمیتونیم حرف جنسی بزنیم با پسری که دو روزه میشناسیم ،  اما اون پسری که دو روز نشده حرف جنسی میزنه یا قصدش ازدواج نیست یا هوله ، کلا مشکل از اون پسراست نه از ما 

درک میکنم‌منم دقیقا همینطوری ام‌ از حرف اون دختر ۲۰‌ساله هم ناراحت نشو حرف بدی نزده ، بنظر اون ۳۰ سا ...

من اصلا چیز بدی نگفتم🙂درمورد خودم گفتم

راستم میگم دیگ ذوقی برا شروع رابطه ندارم

بعضیا بد برداشت کردن

خب چه ربطی داره عزیزم؟مگه من گفتم بیاد راجع ب سن من نظر بده یا بگه از نظر من سن تو زیاده؟هرکی صلاح خ ...

میدونم عزیزم ،مگه بیست سالگی وقت ازدواجه ؟ 

دختر اول باید تحصیلاتشو ادامه بده شاغل بشه و بفهمه از زندگی چی میخواد بعد با یه آقا پسر خوب ازدواج کنه که اونم‌ تو زندگی خیلی زحمت کشیده ، آخه تو ۲۰ سالگی کیس ازدواج کیه ؟ یه پسر دانشجوی بیکار😐😐

ان شاالله بهترین ازدواج نصیبت میشه 💐💐💐