2777
2789
عنوان

با یه پسری داشته اشنا میشدم ببینید چی گفت بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم آدمای عقده ای همه جا پیدا میشن ک میخوان نفرتشونو خالی کننمن دیدم باز جوابشو بدم خودمو میارم پایی ...

از کارت خیلی خوشم اومده معلومه که خیلی باهوش هستین انشالله خوشبخت شین

دخترای گل مرسی ک انقدر منطقی هستید ولی  با این خانم تو تاپیک بحث نکنید بذارید بره بیرون و از موضوع اصلی دور نشیم.

سن ایشون ب من ربطی نداره

من دارم راجع ب چیز دیگه صحبت میکنم

نسبت به شما بزرگتره ولی دلیل نمیشه برای ازدواجش دیر شده باشه😑حتما باید از 15 سالگی هول شوهر باشن؟😂 ...

من خداروشکر ب جایی رسیدم ک اینجور روابط رو پوچ میدونم حتی دیگ براش وقت هم نمیزارم

فک نمیکردم اینقد فضول باشی سر ب تاپیکامم بزنی مشخصه کی لول پایینه

من همیشه تاپیکای طرفو نگاه میکنم بعد جواب میدم که یه شناختی باشه قضاوت بیجا نکنم

از سرفصل تاپیکات میشه فهمید خیلی هول این مسائلی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
همونطور ک خودتونم این تاپیک رو خوندید، ایشون توی رابطه دوستیشون قصد طرف ازدواج نیس، همون یکی دو روزه ...

قبول دارم‌ حرفتو کاملا ، حالا من اسی رو نمیگم اما خودم‌همیشه ناراحت میشم که چرا تو سن ۲۰ سالگی و اون حدودا  به فکر ازدواج نبودم تا از اون پسرهای سالم یکی رو انتخاب کنم و  نرسم به الان که به قول شما پسرها عوض شدن ! ۱۰ سال قبل مگه پسرا جرات داشتن حرف جنسی بزنن :) همه مودب ، الان جامعه خیلیی بد شده و ما دخترهای قدیم که طرز فکرمون کلا فرق داره و دارای چارچوب اخلاقی هستیم نمیتونیم با این موارد کنار بیایم 

من خداروشکر ب جایی رسیدم ک اینجور روابط رو پوچ میدونم حتی دیگ براش وقت هم نمیزارم

احتمالا ازالان تصمیم گرفتی وقت نزاری چون دیروز که خیلی مننظر بودی🫠😄

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
دخترای گل مرسی ک انقدر منطقی هستید ولی با این خانم تو تاپیک بحث نکنید بذارید بره بیرون و از موضوع ا ...

اخه ادم حرصش میگیره تو سن پایین دورهاشو زده الان داره واسه بقیه سن مناسب تعیین میکنه

این اقارو کلا ولش کن معلومه دنبال چیه توی دو روز خودشو نشون داد بلاکش کن بره

لایک نفرمایید با تشکر

اره خب دختریم ذوق داریم چی‌ بپوشیم کجا بریمشما اینجوری نیستی؟

من اصلا دیتم کجا بود، تازه یکی دو سال ازت بزرگترم😂 اصلا تا حالا دغدغه دیت نداشتم، حتی خواستگار هم رد میکنم، چه برسه به دیت که وقت تلف میشه واقعا

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

چ خوب تو سی سالگی هم مایل ب اشنا شدن هستینمن ۲۰سالمه ولی دیگ ذوق واسه دیت میت و اینچیزا داره از بین ...

هیچ ربطی به سن نداره آدماتوهرسنی میتونن برن تورابطه،فیلمای اونورآبیواگه دیده باشی صددرصددرستی حرفموقبول داری،من توکشورخودمونم دیدم خانم۴۰ساله تازه رفتن تورابطه

من همیشه تاپیکای طرفو نگاه میکنم بعد جواب میدم که یه شناختی باشه قضاوت بیجا نکنماز سرفصل تاپیکات میش ...

اولا پسری ک من باهاش حرف میزنم از صد نظر بررسیش میکنم سو نظر نداشته باشه ک بعد بیام تاپیکشو بزنم

بعدم

شما طرفدار ایشونی و جبهه مقابل من

بحثت واسه چیه دیگه؟!!

اخه ادم حرصش میگیره تو سن پایین دورهاشو زده الان داره واسه بقیه سن مناسب تعیین میکنهاین اقارو کلا ول ...

کلا دیگه جواب ندادم

فقط میخواستم بدونم واقعا الان همه این شدن 

خیلی عجیب شده