2777
2789
عنوان

با یه پسری داشته اشنا میشدم ببینید چی گفت بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 76 پست
خب تو ، تو اوج جوونی روحت پیر شده باید درمان کنی گلم.من دانشگاه رفتم سرکار رفتم سفر رفتم . الانم قصد ...

نه شما تو سنی ک باید این کارا انجام میشد نشده متاسفانه

گزاشتی تو این سن ک مطمعنا نتیجه دلخواهی هم نداره خب مثل همین اشناییتون☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو ، تو اوج جوونی روحت پیر شده باید درمان کنی گلم.من دانشگاه رفتم سرکار رفتم سفر رفتم . الانم قصد ...

ای باریک الله. مثل خودم من تازه ۳۱رفتم تو رابطه ۳۳ازدواج کردم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نه شما تو سنی ک باید این کارا انجام میشد نشده متاسفانهگزاشتی تو این سن ک مطمعنا نتیجه دلخواهی هم ندا ...

سی سال مگه سنیه؟😐😐😐😐

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

نه شما تو سنی ک باید این کارا انجام میشد نشده متاسفانهگزاشتی تو این سن ک مطمعنا نتیجه دلخواهی هم ندا ...

ببخشید عزیزم میدونم با من‌نبودی اما چون خودمم‌تو این‌ سن و سالهام ناراحت‌شدم ، چرا فکر میکنی سی سن بالاست و وقت ازدواجش گذشته ، اتفاقااا سی به بالا تازه میفهمی زندگی چیه تازه میفهمی معیارات چین ،به هرکسی رو نمیدی ، و خیلی چیزای دیگه ، اتفاقا بیست سالگی برای ازدواج خیلی زوده ، 

چ خوب تو سی سالگی هم مایل ب اشنا شدن هستینمن ۲۰سالمه ولی دیگ ذوق واسه دیت میت و اینچیزا داره از بین ...

یعنی تو ۲۰ سالگی باید برای دیت ذوق داشت؟🥸

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑