2777
2789
عنوان

با یه پسری داشته اشنا میشدم ببینید چی گفت بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 76 پست
نه شما تو سنی ک باید این کارا انجام میشد نشده متاسفانهگزاشتی تو این سن ک مطمعنا نتیجه دلخواهی هم ندا ...

احتمالا شما تو سن کودکی شروع کزدی فکرکردن و انجام این مسائل که الان دلزده شدی !!

ایشون تواین سن نرمالترین کارو داره انجام میده

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بذارید پس تایپ کنم.از سرکار اومد گفتم خسته نباشی گفت همین خشک و خالی گفتم پس چیگفت بغلی بوسی چیزی من ...

الان همه پسرا و مردا همینن دوره زمونه اینطوری شده 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب جوابشو دادی ،

من خودم همیشه بالام😐😐 واقعا که

نمیدونم  کی میخوام‌ متوجه بشن دخترا مثل پسرا تو این موارد راحت نیستن و براشون مهمه وقتی همه چی جدی شد از این موارد حرف بزنن ، از پسرا انقد بدم‌میااد😐😐

کلا فقط موارد جنسی براشون مهمه هیچی از عاطفه و محبت و اینا نمیدونن

ای جان بسلامتیمن تا دو سه سال پیش اصلا قصد نداشتماین یکی دوسال جدی تر شدم.ایشالا همه خوشبخت بشن

ممنونم. الهی اامین. منم مثل خودم دنبال رابطه نبودم. دانشگاهمو رغتم. سرکار. باشگاه. تفریح. کلاس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ببخشید عزیزم میدونم با من‌نبودی اما چون خودمم‌تو این‌ سن و سالهام ناراحت‌شدم ، چرا فکر میکنی سی سن ب ...

همونطور ک خودتونم این تاپیک رو خوندید، ایشون توی رابطه دوستیشون قصد طرف ازدواج نیس، همون یکی دو روزه هست

و الان اکثر ک نه بهتره بگم همه رابطه ها اینجوری شده، بقول خودشون نیاز رابطس

بعد شما برای ایندت حاضری ب این ادما ک رابطه رو هوس میبینن حالا حتی برای ازدواج فکر کنی؟

خوب جوابشو دادی ،من خودم همیشه بالام😐😐 واقعا کهنمیدونم کی میخوام‌ متوجه بشن دخترا مثل پسرا تو این ...

آره من اصلا نمیتونم انقدر راحت حرف بزنم

حتی عزیزم هم نمیگم انقدر زود تا وقتی حسی نباشه

احتمالا شما تو سن کودکی شروع کزدی فکرکردن و انجام این مسائل که الان دلزده شدی !!ایشون تواین سن نرمال ...

😂😂😂

سن نرماا برای اینجور روابط!!

همون ۱۷ تا ۲۰سال هست

سی سالگی وقت جدی شدن یه رابطس ک خیلیا بهش نمیرسن

نسبت ب منه ۲۰سالهبله!

سن این خانوم چه ربطی به سن تو داره 

سن ۳۰ زیاد نیست خیلی هم سن مناسبیه واسه اشنایی و ازدواج

حالا شما زودتر شروع کردی زودتر هم دلت زده شده 

لایک نفرمایید با تشکر

😂😂😂سن نرماا برای اینجور روابط!!همون ۱۷ تا ۲۰سال هستسی سالگی وقت جدی شدن یه رابطس ک خیلیا بهش نمیر ...

خوب این طرز فکر سطح پایین شماست !

۱۷تا ۲۰ سن درس وگردش و ...آدم لول بالا وعاقل خوشی وگردش و درس و...میکنه بعد ازدواج

شما میخوای کلاس بیخودی بیای لااقل تاپیکات و پاک کن بعد درس روانشناسی بده

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
نسبت ب منه ۲۰سالهبله!

نسبت به شما بزرگتره ولی دلیل نمیشه برای ازدواجش دیر شده باشه😑حتما باید از 15 سالگی هول شوهر باشن؟😂

البته احتمالا شما تو خانواده سنتی و محیط بسته ای زندگی میکنین که ازدواج توی سی سالگی از نظرت دیره 

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بذارید پس تایپ کنم.از سرکار اومد گفتم خسته نباشی گفت همین خشک و خالی گفتم پس چیگفت بغلی بوسی چیزی من ...

واقعاچرابعضیافقط اول وآخرحرفشون خلاصه میشه توی مسائل جنسی بخداآدم فقط میتونه براشون متاسف شه،ولی خوب جوابشودادی 

خب پس چیکار میشه کرد واقعا! خیلی بد زمونه ای شده

نمیدونم واقعا 

من که دیگه تصمیم گرفتم با هیچکس وارد رابطه نشم چون از نظر روحی واقعا آسیب میدیدم

خواستگار سنتی هم داشتم خیلییی مذهبی و خشک‌بودن به من نمیخوردن