2777
2789
عنوان

همسرم واسه خواهرش گل خریده

273 بازدید | 12 پست

از لحظه ای که اومدیم گلو داد بهش سعی داره بکنتش تو چشِ همه مون(من درکش میکنم خیلی ذوق داره داداش آدم حتی یه شکلات بخره براش🌚)

با جاریم امشب به داستان نخورن عالی میشه چون نگاها خصمانه‌س🗿

ولی سلیقه شوهر گرامی ستودنیه🛐🌝

خبر خیلی مهمی بود گفتم بدم بهتون😂

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم امضااات😍😍😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

حالا جاری چرا توقع گل دارن 

چرا خاله زنکی منسوخ نمیشه 

چه زشت 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

چرا گل خریده ؟ با مناسبت یا بی مناسبت

مناسبت خاصی نداشت

یه موضوعی پیش اومد براش از لحاظ روحی یه مدتی خوب نبود خواست خوشحالش کنه گل گرفت براش

اگه برات میخره ک هیچی

ولیدگرا هی تو چشتون میکنه ندید پدید

بگو حق داری گل تاحالا ندیدی شاید ادم شد

🤣البته شوخی کردم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

حالا جاری چرا توقع گل دارن چرا خاله زنکی منسوخ نمیشه چه زشت

مسئله‌ش گل نیست

به من گفت این چرا اینجوری میکنه به خاطر یه گل

گفتم ذوق کرده

بیشتر به خاطر رفتارش حرصیه

الان چه ربطی داشت به جاریت

۲..۳ بار میخوندی متوجه میشدی

اولش گفتم ذوق کرده سعی داره پز بده جاریمم میگه رفتارش قشنگ نیس

اگه برات میخره ک هیچیولیدگرا هی تو چشتون میکنه ندید پدیدبگو حق داری گل تاحالا ندیدی شاید ادم شد🤣الب ...

نه بابا من که اصلا حرفی نزدم واسه منم هدیه های کوچولو مث گل میگیره

مسئله‌ش گل نیستبه من گفت این چرا اینجوری میکنه به خاطر یه گلگفتم ذوق کردهبیشتر به خاطر رفتارش حرصیه

آهان

طفلک ذوق زده شده 

چه بد دورهمی ها رو افراد سمی به کام همه تلخ کنن

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد