2777
2789
عنوان

خانوادم نمیزارن برم تو رابطه

781 بازدید | 66 پست

من 19 سالمه 

از دست خانوادم جرئت نمیکنم با کسی برم تو رابطه خب منم حق زندگی دارم نمیفهمم چرا انقد اذیتم میکنن 

هر بار که تلفنی حرف میزنم مامانم میاد ببینم کیه من دارم باهاش حرف میزنم دیشب داشتم تلفنی با یه پسری که تازه باهاش آشنا شده بودم حرف میزدم مامانم اومد باز اومد منم هول شدم قط کردم آبروم رفت

دیت بخام برم باید هزار تا بهونه بیارم بپیچونم کادو که اصلا جرئت نمیکنم ببرم خونه چیکار کنم تا کی باید تنها بمونم به خدا منم دلم میخاد مثل هم سنو سالام یکی تو زندگیم باشه بهم عشق بورزه

تاپیک قبلیمم ببینید

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

الهی دورت بگردم خونواده مهربونی داری من بودم موهاتو از ته قیچی میکردم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووف تو ۱۹ سالته من ۲۴ سالمهخسته شدم از این محافظه کاری و محدود کردن

اینا فک میکنن دوره الانم مثل جوونیای خودشونه که دختر با پسر خرف بزنه آبروی خانواده رو میبره

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

من ۳۴ سالمه صدای گوشی میاد مامانم میگه کیه🤣

تا کی باید تحمل کنم 

الهی دورت بگردم خونواده مهربونی داری من بودم موهاتو از ته قیچی میکردم

حیفم میاد 

اینا فک میکنن دوره الانم مثل جوونیای خودشونه که دختر با پسر خرف بزنه آبروی خانواده رو میبره

همین الانم آبروی خانواده می‌ره 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً