2777
2789
عنوان

خانوادم نمیزارن برم تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 66 پست

فقط اگه همین یه موردو بدونی که اونا صلاحتو میخوان و هیچ خیری تو این رابطه ها نیست، کافیه. اما متوجه شدن این مورد سخته واقعا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورت بگردم خونواده مهربونی داری من بودم موهاتو از ته قیچی میکردم

چرا اینجوری حرف میزنی انقد عصبانیت و حرصت از چیه

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

همین الانم آبروی خانواده می‌ره

واقعا نمیره من تو اطرافیان زیاد دیدم هیچ مشکلیم ندارن

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

منم۲۴ همینم از این هم بدتر بقدری محدودم ک دیگه کسی نمیاد سمتم💔🥲

خیلی تلخه ازدواج سنتیم اصلا دوس ندارم

حق دارن ما مادرها دختر بزرگ نمیکنیم ک ب راحی بسپاریم دست هرپسری 

ادم عاقل خودش وابسته ب جنس مخالف نمیکنه 

درسته تنهایی سخته و ادم نیاز داره ب کسی اما هم سن و هم موقعیت خودش رو میطلبه

خب تو نیاز طبیعییته که یکی دوست داشته باشه خارج از بحث پدر و مادرت و نمیتونی سرپوش روش بذاری ولی خب ...

ازدواج سنتی دلم نمیخاد داشته باشم خاستگارامم تا الان هیچکدوم به دلم نبوده

ببخشید که اینو میگم ولی خب هر کس طرز فکری داره طرز فکر شمام برای من قابل احترامه ولی با توجه به چیزی که این روزا تو خیلی از همسن هام و همکلاسی و... میبینم بنظرم خانوادت کار خوبی میکنن تو این جور چیزا هیچی نیست هیچی، فقط فکرت و مشغول و میکنه و باعث اعصاب خوردی میشه اخرشم بیشارین اسیب به تو میرسه نه طرف مقابل من خودم تا به حال با هیچ پسری تو رابطه نبودم ولی وقتی خیلی هارو میبینم که بعدش چی شدن خدارشکر میکنم که هیچ وقت سمتش نرفتم