2777
2789
عنوان

خوراکیهای مقوی در دوران بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 39 پست
ممنون عزیزم انشالاتوهم به سلامتی نینیتوبغل بگیری من سزارین بودم خیلی راحت بود فقط دوسه روزاول دردم ز ...

قربونت عزیزم ...باز خداروشکر ک راحت بود و بچه هات سالمن شما جسارتا کجا سزارین کردی اهل کجایی شخصی رفتید ؟؟

من بااین جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره🤍
قربونت عزیزم ...باز خداروشکر ک راحت بود و بچه هات سالمن شما جسارتا کجا سزارین کردی اهل کجایی شخصی رف ...

من تبریزم بیمارستان تبریزطالقانی من چون کیسه آبم پاره شده بوداورژانسی رفتم اتاق عمل خودم دکترشخصی داشتم اماچون بچه هام زوداومدن دیگه دکترخودم عمل نکرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش فکرو خیالای بیخود میکنم میگم نکنه تو زایمان بمیرم و این حرفا😑😞

این فکرا را منم دارم😬 همه دارند

اما باید کنترلشون کنیم که استرس بهمون نده و ذهنمونو طولانی مدت اذیت نکنه

برای جنین هم سمه استرس

این فکرا را منم دارم😬 همه دارنداما باید کنترلشون کنیم که استرس بهمون نده و ذهنمونو طولانی مدت اذیت ...

شماام باردارید؟

۳۰ هفته عزیزم هفت ماه

انشاالله بسلامتی بدنیا بیاری عزیزم 

میگم ی سوال من‌انقدیم حساسم ک نگو مثلا خودم ک وایتکس و اینا الان استفاده نمیکنم ولی همسایه مون میاره بالکن وایتکس میزنه ب همه جا بوش میاد بالا تو خونه ی ما اونجوری بنظرتون مشکلی نداره ک ولی من بوشو قشنگ میفهمم 

انشاالله بسلامتی بدنیا بیاری عزیزم میگم ی سوال من‌انقدیم حساسم ک نگو مثلا خودم ک وایتکس و اینا الان ...

سعی کن این وقتا پنجره رو ببندی یا کولرو زیاد کنی بوش خارج بشه زودتر

دیگه بیشتر از اینم نمیشه رعایت کرد

سعی کن این وقتا پنجره رو ببندی یا کولرو زیاد کنی بوش خارج بشه زودتردیگه بیشتر از اینم نمیشه رعایت کر ...

ارع واقعا چشم حتمامرسی عزیزم