2777
2789
عنوان

میخچه پا

175 بازدید | 20 پست

داغونم کرد 

چسب هم گرفتم کاری نکرد 

به جای یکی الان ۲ جای پام اینطوری شده چیکار کتم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

بهم پیام بده توایتا تا برات توضیح بدم 

@khanome_davodi

09015230873

خانم داوودی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

متاسفانه میخچه معمولا عود می کنه فقط باید مراقبت کرد و از محلول ضد میخچه استفاده کرد

محلول استفاده نکردم 

گفتم برم بخرمش

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
من تو خونه خودم یکی یکی از داخلش لا موچین میکندم خوب شد

من دورش کلا خالی میکردم دیگ گود شده ولی اصلا هرچی میرم ته فقط گود میشه 

فقط گوجه بزار چند شب معجزه میکنه

امشب تا صبح میزارم 

از من مثل سنگ شده جیگرم در میاد 

چند سال پیش من دستام میخچه زده بودن و هی زیاد می‌شدن تا ۱۰،۱۲ رسیده بودن خودشم خیلی بزرگ

تو یه کتاب طب سنتی خوندم که برگ انجیر رو بچینید و شیر شو بزنین به میخچه ها و بزارین چند ساعت بمونه

۲ بار انجام دادم و یجوری رفتن اصلا باورم نمیشد