سلام بچه ها خوبید؟ من ۲۲ سالمه ۴۵ کیلومتر و قدمم ۱۵۷ هستش و الان ۱۰ هفته هس ک باردارم یکم بنیه ام ضعیفه دیروز ی آزمایش خون دادم تا امروز ضعف و سرگیجه دارم انقد استرس گرفتم ک نگو آزمایشاتم خوبه ها ولی بینه ام ضعیفه میخواستم ببینم چیا بخورم ک قوی بشه بدنم یکم همش میترسم ک این ی آزمایش خون کوچیک بود حالمو بد کرد چطور میخوام طاقت زایمانو بیارم😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره ولی خب بدنم هیچ کمبودی نداره ها حتی کمخونی ولی هم ب شدت آدم استرسی هستم همم ک خودم حس میکنم ضعی ...
خب رو خودت کار کن ادم ضعیفی هستی این همه حال بدی واسه یه ازمایش خون اخه وقتی هیچی هم نیست !! وقتی مشکلی نداری خورد و خوراک کاری برات نمیکنه سعی کن ارامش داشته باشی اینجوری بچتم بدنیا بیاد مثل خودته و اذیتت میکنه تو نوزادی