2777
2789
عنوان

خوراکیهای مقوی در دوران بارداری

285 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها خوبید؟ من ۲۲ سالمه ۴۵ کیلومتر و قدمم ۱۵۷ هستش و الان ۱۰ هفته هس ک باردارم یکم بنیه ام ضعیفه دیروز ی آزمایش خون دادم تا امروز ضعف و سرگیجه دارم انقد استرس گرفتم ک نگو آزمایشاتم خوبه ها ولی بینه ام ضعیفه میخواستم ببینم چیا بخورم ک قوی بشه بدنم یکم همش میترسم ک این ی آزمایش خون کوچیک بود حالمو بد کرد چطور میخوام طاقت زایمانو بیارم😭😭 

من بااین جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب دکتر بارداریت بگو یا میفرستت پیش رژیم و تغذیه یا برات مولتی ویتامین و دارو مینویسه تا اشتهات بیادو ...

کباب ک نمیتونم بخورم ویار دارم ولی سعی میکنم آجیل بخورم میوه ام خیلی میخورم 

کاش قبل بارداری خودتو تقویت میکردی

اره ولی خب بدنم هیچ کمبودی نداره ها حتی کم‌خونی ولی هم ب شدت آدم استرسی هستم همم ک خودم حس میکنم ضعیفم بخودم همش ترس میدم

کباب ک نمیتونم بخورم ویار دارم ولی سعی میکنم آجیل بخورم میوه ام خیلی میخورم

خو عزیزم کم خونی ک ویار داری باید قبل بارداریت ازمایش ویتامین میدادی اونوقت الان کمتر ویار داشتی و حالت بد نمیشد

چون ویتامین هایی ک کم بود تو بدنت رو با قرص جبران میکردی

دکتر من بهم می‌گفت آجیل مغزیجات واسه ضعف ورشد نی نی خوبه اگر یبوست داری سعی ک مایعات و میوه های آب د ...

فعلا ک یبوست ندارم میوه خیلی میخورم دوس دارم میوه آجیلم بعضی وقتا میخورم بیشتر اخرشبا حالت تهوع میگیرم نمیتونم شام بخورم 

برو کاربرات مولتی خارجی بنویسه..من وزنم توبارداری بالانمیرفت مولتیاموخارجی گرفتم شیش تاقوطی لیدی میل خوردم ویارمم شدیدبودولی هرجوربودمیوه بستنی شیرینی آجیل اینجورچیزامیخوردم ماهی هم خوبه ماهای آخر گوشت کبابی خیلی خوبه 

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

خو عزیزم کم خونی ک ویار داری باید قبل بارداریت ازمایش ویتامین میدادی اونوقت الان کمتر ویار داشتی و ح ...

ن عزیزم کم خون نبستم من دوماه قبل بارداری آزمایش کلی دادم همه چی اوکی بود فقط ویتامین دی ۱۸ بود 

اره ولی خب بدنم هیچ کمبودی نداره ها حتی کم‌خونی ولی هم ب شدت آدم استرسی هستم همم ک خودم حس میکنم ضعی ...

خب رو خودت کار کن ادم ضعیفی هستی این همه حال بدی واسه یه ازمایش خون اخه وقتی هیچی هم نیست !! وقتی مشکلی نداری خورد و خوراک کاری برات نمیکنه سعی کن ارامش داشته باشی اینجوری بچتم بدنیا بیاد مثل خودته و اذیتت میکنه تو نوزادی