2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به دلیل قهرداره ولی سرغذاوخوراکی خوردن هیچوقت قهرنکنین بچگانست

سر پسرم پسرم هی اذیت میکرد منم داد زدم سرش به شوهرم برخورد که چرا سر بچه داد میزنی دعوامون شد 

اسیرم از دستش سر بچه همش دعوا داریم میگه اصلا نباید به بچه یه تو گفت 

بستگی ب دلیل قهر دارهاگه سر چیزای الکیه بخور

سر پسرم پسرم هی اذیت میکرد منم داد زدم سرش به شوهرم برخورد که چرا سر بچه داد میزنی دعوامون شد 

اسیرم از دستش سر بچه همش دعوا داریم میگه اصلا نباید به بچه یه تو گفت

سر پسرم پسرم هی اذیت میکرد منم داد زدم سرش به شوهرم برخورد که چرا سر بچه داد میزنی دعوامون شد اسیرم ...

شوهر منم اوایل همش می گفت سربچه دادنزن الان خودشم فهمیده واقعانمیشه

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

شوهر منم اوایل همش می گفت سربچه دادنزن الان خودشم فهمیده واقعانمیشه

واقعا نمیشه یعنی حوری به پسرم بال و پر داده پسرم وقتی پدرش خونست یه بچه دیگه میشه میگم انقدر جلوش با من دعوا نکن پشتش در نیا بذار بفهمه کارش اشتباهه بعدا نمیشه درستش کرد گوش نمیده انقدر بهش باج میده خدا میدونه اتاقش پر اسباب بازیه بازم میره بیرون میاد میبینم خریده با منه اینجوری نمیکنه بیرون میریم قشنگ راه میاد اصلا نمیگه بغل کن با اینکه باباباشه میگه بغلم کن 

واقعا نمیشه یعنی حوری به پسرم بال و پر داده پسرم وقتی پدرش خونست یه بچه دیگه میشه میگم انقدر جلوش با ...

دقیقابچه منم حس می کنم تامنومیبینه شروع می کنه اذیت کردن پیش بقیه که میذارمش میگن خیلی آرومه ولی نشستم با شوهرم حرف زدم که اینکاری که دومی کنی باعث میشه آزادیت کردن من لذت ببره ودیگه ازمن حساب نبره بی ادب شه 

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

این دیگ بستگی به شما داره ببینی میتونی ببخشی یان

نبخشم خواهر چیکار کنم باید کینه کنم به دلم زندگیمو زهر کنم والله قبل بچه یه تو بهم نمیگفتیم جوری ساکت واروم بودیم همسایمون فکر میکردن خونه نیستیم از وقتی بچه اومد جفتمون شدیم یه ادم دیگه انگار 

دقیقابچه منم حس می کنم تامنومیبینه شروع می کنه اذیت کردن پیش بقیه که میذارمش میگن خیلی آرومه ولی نشس ...

دقیقا همینه بخدا پدر و مادر باید با هم یکی باشن اونجوری بچه اصلاااااا حرف شنوی نداره