2777
2789
عنوان

بچه ها میترسم بیاد باج گیری

156 بازدید | 10 پست

تلفن مغازه قطع بود وصل نمیشد 

من زنگ زدم مخابرات یه یارو چند روز پشت سر هم پیگیری کرد و گفته فردا وصل میشه بعد آدرس و اینا پرسید منم دادم بعد تشکر کردم و گفتم بیایید مغازه همسرم هست 

گفت آره دخترمو میخواستم بنویسم مدرسه پول زور میخواستن و از این حرفا منم ادامه ندادم و تشکر کردم و قطع کردم 

حالا میگم یه وقت نیاد مغازه جلو شوهرم باج بخواد 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

نه بابا

جدی ؟خداکنه اینطور باشه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باج چی

نمیدونم بگه پول بده پیگیری کردم براتون وصل کردم 

مغازه چی دارید مگه باج چراوا

نیاد بگه پول بده چون تلفن را وصل کردم 

الان چه ربطی داشت !!

نمیدونم دیدم حرف پول مدرسه دخترشو زد گفتم شاید منظورش اینه بهش پول بدم