2777
2789
عنوان

بالاخره چیزی که نباید میشد شد

399 بازدید | 26 پست

سلام دوستان تاپیک قبلی که قضیه دوست سابقم(دختر) و نامزدم رو تعریف کردم 

منو نامزدم خیلی باهم صمیمی بودیم ولی عقد نبودیم و یک دقیقه هم نمی‌تونست از من بی خبر باشه 

توی تاپیک قبلی هم که تعریف کردم به نامزدم گفته بودم که این خانوم اصلا خانوم درستی نیست و باهاش در ارتباط نباش خواست باهات هم صحبت شه محلش نده 

حدود چند روزی بود که به شدت سرد شده بود بدون اینکه دعوایی باهم داشته باشیم و جر و بحثی کرده باشیم و واقعا بی دلیل بود منم مطمئن بودم ی چیزی شده چونکه در اینطور مواقع حتما پای نفر سومی درمیونه بعد چند روز سردی از طرف ایشان پیام دادم بنظرم ما به درد همدیگه نمی‌خوریم اونم بدون اینکه چرا بپرسه فقط گفت باشه 

حتی دلیل هم نپرسید 

چند روز بعدش دیدم تو اینستا هم است خانوم هم نامزدم بهتره بگم اکس دیگه البته همو فالو کردن 

و بعد چند روز این خانوم زنگ زده یکی از دوستای مشترک ما که نامزد (من)گفته که محنا (من)خیلی خودشو می‌گرفته و از اینجور حرفا و پسره (نامزد من)

با دختر دیگه ای وارد رابطه شده متولد فلان سال 

سال تولد همین خانوم دقیقا نمی‌دونم واقعا چرا این خانوم باید زنگ بزنه دوست مشترک ما همچین اراجیفی سر هم کنه الانم اصلا خبری از نامزد من نشده و واقعا تو شوکم حتی اطرافیان متهم که ایشان و منو می‌شناختن باز توی شوکن و عجیبه براشون

اینم بگم حتی یکبار هم نشده جلوش بگم من اینم و فلانم 

همیشه هم ازش تعریف میکردم و ارزش براش قائل بودم 

با این وجود پشت سر من اونم پیش کسی که بهش گفته بودم آدم بدرد نخوریه حرف زده و همو فالو کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ولی خیلیم یجورایی عصبیم

خب حق داری

آدمی که روش حساب می‌کنی، رویا می‌بافی، زندگیتو با اون می‌بینی، احساس صمیمیت می‌کنی، یهو اینطوری تو زرد از آب در اومده...

می‌دونم سخته ولی واقعا بهش برنگرد خیلی آدم سستیه

احتمالاقراره هیت بگیرم ولی این نظرشخصی منهبادوست جنس مخالف چه برای پسر چه دخترمخالفم🙌🏻تجربه شم داش ...

عزیزم دوست پسرم نبودن که نامزد بودیم و قرار بود عقد کنیم 

نه عزیزم گفتم توی تاپیک عقد نبودیم و قرار بود همو بشناسیم و بعد چند ماه عقد کنیم و خانواده ها هم درج ...

پس خوبه قبل عقد شناختیش

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

خب حق داریآدمی که روش حساب می‌کنی، رویا می‌بافی، زندگیتو با اون می‌بینی، احساس صمیمیت می‌کنی، یهو ای ...

هیچ وقت برنمی‌گردم 

ولی اون خانوم هم خیلی بیشعور و سست بودن هردو میشه گفت واقعا خراب تشریف دارن 

عزیزم دوست پسرم نبودن که نامزد بودیم و قرار بود عقد کنیم

نسب شما ونامزدتونو عرض نکردم 

منظورم دوستی دوست شما بانامزدتون بود

درست متوجه شدم؟

چون نوشتی چنباربه نامزدت تاکیدکردی که بااین خانوم ارتباط نداشته باش من اینطوری برداشت کردم که باهم دوست معمولی بودن

به همین خاطرگفتم با دوست جنس مخالف مخالفم

نسب شما ونامزدتونو عرض نکردم منظورم دوستی دوست شما بانامزدتون بوددرست متوجه شدم؟چون نوشتی چنباربه نا ...

دوست نبودن باهم حتی اجتماعی هم تاپیک قبل رو بخونید مال چندماه پیش بود کامل متوجه میشید این خانوم کلا به همه مردا نزدیک میشن مردای متاهل هم فقط و به دلیل حتی یکبار بعد دیدنشون هم می‌ره باهاشون درد و دل می‌کنه