2777
2789
عنوان

بالاخره چیزی که نباید میشد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 26 پست

طبیعیه ک عصبی و ناراحت باشی 

ولی بنظرم باید خوشحال باشی ک زوود فهمیدی چقدر بدرد نخوره اگ عقد میکردی چی هر دیقه میرفت با یکی رااااحت شدی

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
واقعا خوب شد ولی از طرف دیگه هم خیلی عصبیم و ناراحت اینکه حتی دلیل هم نپرسد و چرا از یک طرفم خوشحالم ...

اگه نامزدتونم خیانت کرده باشه و رفته باشه با این دختره مطمئن باشین برمیگرده باز

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه ک عصبی و ناراحت باشی ولی بنظرم باید خوشحال باشی ک زوود فهمیدی چقدر بدرد نخوره اگ عقد میکردی چ ...

درسته ولی باورم نمیشه چطور با این خانوم لاس زد

حتی کل اطرافیان ایشان هم متعجبن بابت این رفتار

درسته ولی باورم نمیشه چطور با این خانوم لاس زدحتی کل اطرافیان ایشان هم متعجبن بابت این رفتار

تعجب نداره دیگ ذاتش خراب بوده درست نشناخته بودیش 

اگه نامزدتونم خیانت کرده باشه و رفته باشه با این دختره مطمئن باشین برمیگرده باز

نمی‌دونم خیانت کرده یا نه ولی همه شواهد بر علیهشه شما فک کنید چند روز بعد بهم خوردن ما همدیگه رو فالو کردن و پیش این خانوم گفته بهم خوردیم و حرف پشت سرم زده و این خانومم به دوست مشترک ما گفته اونم به من گفت 

بعید می‌دونم برگرده هیچ وقتم باهاش ادامه نمی‌دم فقط انقد حرص توی دلمه دوست دارم برگرده و هرچی که دلم میخواد رو بهش بگم نه اینکه باهم اوکی شیم

تعجب نداره دیگ ذاتش خراب بوده درست نشناخته بودیش

نمیخام طرفداری کنم ازش هیچ خوشم نمیاد ازش و قطعا آدم خیانتکار و سستیه ولی اصلا اینطوری نبود حتی مادرشم تعجب کرده بود و دوستای نزدیک خودش گفته بودن چطور شما بهم زدین 

این خانوم بسیار آشغال بودن که نزدیک شده و درد دل کرده 

نمیخام طرفداری کنم ازش هیچ خوشم نمیاد ازش و قطعا آدم خیانتکار و سستیه ولی اصلا اینطوری نبود حتی مادر ...

عزیزدلم وقتی ی رابطه شکل میگیره یعنی دونفر خواستن اون خانوم ک ..... بوده درست ولی ایشونم ادم درستی نبوده 

عزیزدلم وقتی ی رابطه شکل میگیره یعنی دونفر خواستن اون خانوم ک ..... بوده درست ولی ایشونم ادم درستی ن ...

درسته 

واقعا نمی‌دونم چی بگم خیلی عصبانیم نمی‌دونم چیکار کنم 

باورم نمیشه بعد چند هفته ازش خبری نشده

دوست نبودن باهم حتی اجتماعی هم تاپیک قبل رو بخونید مال چندماه پیش بود کامل متوجه میشید این خانوم کلا ...

لزومی نداشته واقعانامزدت به دردودل هاش گوش کنه

شماهم بایدبااولین برخوردی که ازین خانوم دیدین به کل از زندگیت حذفش میکردی یکم کم کاری کردی

آدم سمی همینه دیگه یجایی ضربه شوبهت میزنه

الان زمینه ش فراهم شد که هم دوستتوبشناسی هم نامزدتو

خداروشکرهمین اول شناختیش

درسته واقعا نمی‌دونم چی بگم خیلی عصبانیم نمی‌دونم چیکار کنم باورم نمیشه بعد چند هفته ازش خبری نشده

دیگ خبری بشه هم بی ارزشه بسپر ب فراموشی 

لزومی نداشته واقعانامزدت به دردودل هاش گوش کنهشماهم بایدبااولین برخوردی که ازین خانوم دیدین به کل از ...

عزیزم من این خانومو خیلی وقت پیش حذف کردم توی تاپیک قبلیم هست کامل 

و ایشان هم بعد اون موضوع دیگه هم صحبت نشدن و نامزدم از پیجش انداختش بیرون و همون موقع چند ماه پیش گفتم که اصلا باهاش حرف نزن و خودشم قبول داشت دختر خیابانی و بدرد نخوریه 

مشکل کم کاری نیست مشکل خراب بودن پسره و دختره باهم هست