2777
2789

پزشکه و وضع مالی خوبی داره.تو اینستا اشنا شدیم و پیشنهاد داد بریم بیرون

حدود یک ساعت تو کافه نشستیم و از هر دری یکم حرف زدیم راجب کار و فیلم و .... ولی اصلاااا راجب رابطه و اینا نه چیزی گفت نه سوالی کرد و منم چیزی نگفتم

بعد دیت تو اینستا پیام داد و تشکر کردو یکم صحبت کردیم.طرز حرف زدنش یجوری بود ک مشخصه خوشش اومده.ولی بازم شمارمو نخواست و منم چیزی نگفتم

چند روزه از دیتمون گذشته و هر روز داره پیام میده و پیامو حتی اگه من ادامه ندم خودش کش دار میکنه صحبتو.ولییی هنوز اصلااا شماره نخاسته!حتی یبار گفتم من vpn ام وصل نمیشه ک شاید به خودش بیاد ولی ایگنور کرد اون حرف منو! گفتم هدفت چیه از ارتباط باهام گفت میخام بیشتر بشناسیم همو

دوباره پیشنهاد داد امشب بریم بیرون.گفت وقتی رفتیم بیرون حرف میزنیم.و هنوز شمارمو نخاسته!

من حس میکنم یا زن داره یا یه رابطه فاب داره ک شمارمو نگرفت .از شخصیتش خیلی خوشم اومد از نظر ظاهری هم خوشم اومد ولی خب جنتلمن نبود زیاد...

نظر شما چیه راجب این قضیه چیه؟من چه رفتاری کنم الان؟ب نظرتون هدفش چیه؟

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

دیت اول واسه پیش کشیدن رابطه واقعا زیاده...

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا عجیب بود برام بدون شماره همو داشتن رفتید دیت شایدم از اخلاقای خاص پزشکاس که خودشون رو ... میبینن و شماره نمیخوان بدن به هرکسی😂

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

اصلا جایگاهی بنام رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره ورود کنی آسیب صدمات داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه چیزی رو داره مخفی میکنه ازت شما در واقعا سرگرمیشید که تو آب نمک خوابوندتت

خودمم همین حسو دارم

واسه امشب قرار اون بیاد یجایی دنبالم.و خیلییی برام عجیبه ک مثلا نمیگ شمارتو بده هماهنگ شیمو اینا!به نظرت کنسلش نکنم؟یا مثلا چی بگم ک خودش شماره بده

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی