سلام من گل و گیاه دوس دارم ولی انگار هیچ گلی خونه منو دوست نداره سریع خشک میشن نمیدونم چرا.....گل کاج مطبق م داره زرد و خشک میشه دلم کباب براش ....نمیدونم چطوری احیا ش کنم......لطفا چند گل مقاوم معرفی کنید ک با نور کم سازگاری داشته باشد و اگه راه حلی دارید برا برگشت کاج م ممنونتون میشم ......مرسی ب همه❤❤❤❤
گل و گیاه بدستم نمیاد و زود خشک میشه...فقط بامبو دارم که ۴ ساله خوب مونده
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سانسوریا اب نباید بریزی فقط رو برگاش و هر ۱۲ روزی اب بدی گل کاکتوس یه مدلی هست که گل میکنه نمیدونم اسمش چیه
بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده
پس حس منم درسته من م احساس میکنم ب دستم نمیاد و خشک میشن بامبو ک تو آب منظورتون؟؟
من سختترین کاکتوس ها رو داشتم و خشک شد...به این نتیجه رسیدم گلام تو آب بهتر میمونن تا خاک...
باورت نمیشه کاکتوسم تو اب از سروکول هم بالا رفتن آنقدر رشد کردن
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...