2777
2789

مژدگونی دادن

☹️

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگه کاردکس رو تحویل آموزشگاه بده و تصفیه حساب کن (اگ از قبل نکردی)

پول پست هم باید بدی من امروز ۷۰ پول پست دادم

گواهینامه هم گفتن ۳۰ تا ۴۰ روز دیگ میاد 

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
برای آیین نامه کتاب آموزشگاه رو خوندی؟

نه عزیزم پی دی اف سوال مربی بهم داد 

اگ نداری بفرستم واست

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
برگه کاردکس رو تحویل آموزشگاه بده و تصفیه حساب کن (اگ از قبل نکردی)پول پست هم باید بدی من امروز ۷۰ پ ...

توصیه حساب کردم بیارم ازم ۳۰۰نقدی گرفتن بیارم ۵۰تومن پول امتحان آیین نامه بیارم ۱۰۰تومن پول آزمون شهری همین

توصیه حساب کردم بیارم ازم ۳۰۰نقدی گرفتن بیارم ۵۰تومن پول امتحان آیین نامه بیارم ۱۰۰تومن پول آزمون شه ...

پس همون کاردکس رو تحویل بده

کاردکسم تو پروندم نبود فک کنم مونده دست افسر

مطمعنی قبول شدی ؟چون اینایی ک قبول نمیشنو کاردکس بهشون نمیده

مطمعنی قبول شدی ؟چون اینایی ک قبول نمیشنو کاردکس بهشون نمیده

دیروز که اومدم بیرون از ماشین گفت مبارکه امروزم رفتم آموزشگاه پروندمو کلا گرفت گفت مبارکه منتظر بمونم تا بیاد گواهی نامت