2777
2789

امروز رفتم زنیکه میگم اگر تموم شدی از رو دستگاه اون ...گشادتو بردار میگه نهههههههه هنوز‌اونم با چه اخمی.انگار مثلا چه گوهیه.بعده نیم ساعت رفتم دیدم باز نشسته رو دستگاه گفتم خانم تموم نشدین؟ میگه وا گفتم نه دیگه.

گفتم زنیکه مگه اومدی پیک نیک رو دستگاه داری تی تاپ میخوری با ابمیوه بلند شو برو گم شو اون ور بخور بزار من حرکتمو بزنم.جیغ و داد کرد و فحش داد .

چقدر وقحین اخه چقدر عقده دارین اخه؟؟ بابا مکه من گفتم عین خرس بخورین و بشین اندازه گوریل که الان به ما حسادت میکنین؟ 

برین به خوردنتون ادامه بدین اخه باشگاه جای تی تاپه؟بشین تو خراب شدت بخور.

متنفرم از جو باشگاه های زنونه.همه انگار بهشون بدهکاری یه جوری توقیافه هستن و یه جوری اخم میکنن انگار عقابن.بشین بابا سمور🤬

دیگه نمیرم باشگاه اح

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم ریلکس باعث دو جلسه دیگ بری باید بعد باشگاه بری اعصاب و روان

اره بخدا .نمیرم دیگه.امروزمو کلا ریدمان شد توش😑

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

چقد زشت و زننده صحبت میکنی.

بهتر هم می‌شد به اون خانم بگی که کار به اینجاها نکشه اونم اومده باشگاه تا خودشو بسازه پس جای حسادت نیست طبیعتا.

باید ست هارو باهم می‌زدید.....

با همین ادبیات باهاش حرف زدی ؟؟؟

نه الان عصبیم.فقط گفتم بلند شد.دو بار گفتم.اخرین بار اونا رو گفتم دیگه اعصابم نمیکشه بخدا

حالا بعصی ها که زودتر اومدن فکر میکنن باشگاه خونه ی باباشونه صاحب اونجا شدن 

برای خودشون جا تعیین کردن نمیزارن کسی بره جلو یا عقب 

یا وسایل باشگاه رو برای خودشون کردن میگن مال ماست کسی دست نزنه  

چقد زشت و زننده صحبت میکنی.بهتر هم می‌شد به اون خانم بگی که کار به اینجاها نکشه اونم اومده باشگاه تا ...

بابا اینجا اینجور نوشتم دو بار اول ازش خواهش کردم.بعده نیم ساعت اومدم دیدم نشسته رو دستگاه تی تاپ دستشه دیگه عصبی شدم گفتم برو اون ور تی تاپتو بخورخب 

شما با این اخلاق و ادبیات همون بهتر نری

وا کمش هم بود زنیکه.مثل گاو چمبره زده بود رو دستگاه انگار ارث باباش بود

حالا بعصی ها که زودتر اومدن فکر میکنن باشگاه خونه ی باباشونه صاحب اونجا شدن برای خودشون جا تعیین کرد ...

دقیقا.بخدا جو خیلی خیلی سمی داره باشگاه زنونه