2777
2789
عنوان

کک سوراخمون کرده😭😭😭

168 بازدید | 20 پست

کل اتاقم رو تموم درزا و گوشه های سرامیک کامن زدم ولی بازم هست 

فرش هم نداره بگم از تو فرش میاد😑

هر روز دارم 5 تا 5 تا از رو تن و بدنم میگیرم البته اگر سریع بگیرم و نپره

شما تجربه ای ندارین 😑🤕

.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا منطقه شهری دام کجا بود ولی خب شماله و رطوبت بالاست فک کنم از رطوبت هم باشه 😭

خب شاید اطرافتون کسی داره یا کود حیوانی داده ‌

مثلا به درخت های حیاط یا گلدون ها کود ندادین؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اسپری یا پمادش و بگیر برای جای التهاب ها

سمپاشی مخصوص فکر کنم داشته باشن

من رفتم روستا اونجا میگفتن حساسیت به خاک روستا داری😂ولی کک زده بود بهم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ببین یکی اومد خونه‌مون و کک داشت و نمیدونست. رو چمنها دراز کشیده بوده و ظاهرا از اونجا کک آورده بوده.

ما دیدیم یه پتومون پر از ککه. توی یه شب فقط چندین برابر شدن. زنگ زدم بیان سم بزنن، هم پولش زیاد بود نسبتا، هم میگفت همهٔ ظرفا رو جمع کنید و از خونه هم برید و...

من یه کم سرچ کردم، بعد رفتم کامن خریدم. ۴ تا. برای خونهٔ ۹۰ متری. لباس بچه‌ها و همسرمو اتو کردم که کک یا تخمش توش نباشه. فرستادمشون تو ماشین (قبلس ماشینو هم ضدعفونی کرده بودیم). بعد دور تا دور خونه و تمام سوراخها رو خیلی دقیق کامن زدم. فرشها رو بلند کردم وزیر فرش‌ها رو هم زدم.

یه اسپری هم مخصوص البسه گرفته بودم. اونا توی رختخوابها و در کمدها زدم. زیر در کمدها رو هم بیشتر زدم. توی کشوی لباس‌ها هم ازون اسپری مخصوص البسه زدم.

بعد شب رفتیم خونهٔ خواهرم خوابیدیم. فرداش برگشتیم و اصلا هیچ  ککی دیگه ندیدیم.

باید خیلی دقیق همه جا رو اسپری کنی. مخصوصا دور تا دور اتاق‌ها و زیر فرش‌ها رو.

پنجره‌ها رو هم ببند.

گلدون هم اگه داری ببر حیاط یا زیر نور آفتاب اون روز که اسپری زدی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
گربه کک نداره عزیزم .از همون کوده جمعش کنید بره .سمپاشی کنید

نمیدونم آخه گلدون تو حیاطع اگر از دام باشه ک روستاییا باید تو کک زندگی کنن درحالی ک اینطور نیست 

جالبه تو خونه فقط منو میخورن و فقط من میبینم میکشم بقیه چیزی حس نمیکنن 🫤

.....

نمیدونم آخه گلدون تو حیاطع اگر از دام باشه ک روستاییا باید تو کک زندگی کنن درحالی ک اینطور نیست جالب ...

خب از حیاط میپره میاد تو دیگه .

روستایی ها هم بعضیاشون رو میخوره بعضیا هم نه میگن عادت میکنن و کک سمتشون نمیاد .

این تجربه ی منه .دیگه خودتون میدونید

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️