2777
2789
عنوان

همسرم خیلی منو میترسونه بیاید لطفا

186 بازدید | 18 پست

باردارم همش بهم میگه وای کار نیس پول نیس میخوام شغلمو عوض کنم خیلی میترسم از اینکه از پس بچه بر نیایم از پس هزینه های بارداری بر نیایم خیلی دلم گرفته اصلا دلم خوش نیس همش استرس دارم با این حرفاش

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

دیگه کاری از دستت بر نمیاد بهش امید بده درامدشو ببره بالاتر

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کاری از دستت بر نمیاد بهش امید بده درامدشو ببره بالاتر

چیکارش کنم همش میگم خدا بزرگه خیلی ناامیده ازش بدم میاد🤦🏻‍♀️

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

بگو بهت استرس نده. خوب نیست بچه توی بارداری توی استرس باشهمگه تا حالا بی پول موندید بعد از این هم می ...

قطعا میگذره ولی انقد منفی بافه دیگه منم ترسونده ب اندازه کافی مودی شدم دیگه اینم هرچی میگه میخوام گریه کنم

زیادی برونگرا شایدم میخاد توقعت ازش پایین بیاری تو هم هر وقت خواست حرف بزنه بگو خدا بزرگه بعددم برو ...

بخدا همش میگم ولی از ذهنم بیرون نمیره کل ترسم از این بوده از پس بچه برنیایم اینم همش منو میترسونه با حرفاش ☹️

عزیزدلم شروع کن قرآن بخون معنا شو هم بخون۲ رکعت نماز حضرت زهرا بخون مثل نماز صبحهاینو یادت نره خدا ا ...

قطعا همینطوره 😔❤️

ولش کن تو توکلت به خدا باشه زیاد توجه کنی شورشو درمیاره

انگار اون بارداره انقد ناز داره دیگه خستم کرده همش ته دلم یه ناراحتی دارم 

چیکارش کنم همش میگم خدا بزرگه خیلی ناامیده ازش بدم میاد🤦🏻‍♀️

به یکی بگو باهاش حرف بزنه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
بهش بگو مرد اگه مرد باشه از زیر سنگم پول درمیاره جمع کن خاله سوسکه بازی درنیار

خدا ازش نگذره جا اینکه اینارو ب من نگه