سه بستگی ب خودت داره اکه میخوای بخری بایذ غذا خشک کیفیت بالا بخری باید خاک کیفیت بالا بخری کنسرو کیفیت بالا بخری ک همشون ماهی ۵ ب بالاس اگه خسیس بازی در بیاری غذا خشک ارزون بخری لطفا گربه نخر
و چهار اینکه نه فقط شاید الرژی ذاشته باشه ب مو گربه
ریزش مو دارہ زیاد۔ براش خاک بگیری تو خاک دستشویی می کنہ ۔ موجود بامزہ درعین حال لوسیہ۔ نمیشہ زیاد تو خونہ تنہا بمونہ۔ بیماریم دارہ دیگہ
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستم گربه داشت همش سرفه میکرد دیگه خون میآورد بالا معلوم شد به گربه حساسیت داره بعدا واگذارش کردن بنظرم سگ بهتر از گربه باشه همیشه دست و صورتش چنگی بود گربه چنگش مینداخت سگ انقدر اذیت نداره
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
اگہ جاشو بلد باشہ و خاکش تمییز باشہ احتمالش خیلی کمہ ۔من دیدم گربہ تو گلدان دستشویی می کرد با اینکہ خاک داشت۔
گربه خیلی تمیزه. و تو خاک دستشویی می کنه. ولی ۱ درصد احتمال خطا هم در نظر بگیر. و عیبش،اینه که موهاش،می ریزه. باید رول پرزگیر بگیری. برای لباسهای مشکی بخصوص
تا حدودی اذیت داره. باز بستگی به حوصله خودتون داره
و اینکه خیر اصلا ناقل هیچ بیماری نیست. مگه کسی آلرژی داشته باشه بهش