اینجا بارها در تاپیک هایی که مربوط به سقط و... بودن مخالفتم رو همراه با دلیلش بیان کردم، خیلی از کسانی که به کل موافق سقط جنین بودن گفتن شما که میگی فمینیستی چرا مخالف سقط جنینی
قبل از این که دلیلم رو بگم قبلش میخوام ی سازمان فمینیستی مخالف سقط جنین رو نام ببرم که اگر اشتباه نکنم از سال ۱۹۶۰ و خورده ای میلادی در آمریکا به وجود اومد و هنوز هم فعالیت میکنه و این سازمان «Feminists for Life» نام داره هست
در کنار این چند سازمان دیگه هم هستن با همین اهداف، و این یکی از اصلی ترین و بزرگ ترین هاشون هست
اینو گفتم که فکر نکنید کسی که چون فمینیسته پس حتما با سقط جنین موافقه
خب حالا برسیم به دلیل مخالفتم
دلیل مخالف من بنابر این هست که وقتی ما کاری رو با تصمیم خودمون انجام میدیم (نه از سر اجبار) باید از عواقبش آگاه باشیم و پس از اون عواقبش رو هم بپذیریم. همهی ما میدونیم که در رابطه احتمال بارداری هم هست، حتی با وجود جلوگیری هم ممکنه بارداری پیش بیاد. خب ما در اینجا وقتی از این موضوع آگاه هستیم و میدونیم که احتمال داره این مورد پیش بیاد، از نظر عقلی باید عواقبش رو هم بپذیریم.
مثل اینه شما داری تو جنگل قدم میزنی، میرسی به ی تابلو که روش نوشته از این جا به بعد ملک و باغ منه، پاتو بزاری داخلش و من اگر ببینمت با تفنگ بهت شلیک میکنم. خب در اینجا اگر شما از سر کنجکاوی یا هرچیز دیگه ای بری جلوتر و داخل باغ مسئولیت هر اتفاقی که برات میوفته پای خودته. حالا بریم جلوتر. شما کنجکاوی کردی و رفتی تو باغ طرف. طرفم تفنگشو برداشت بهت شلیک کرد، خورد به کمرت و قطع نخاع و فلج شدی. حالا شما نمیتونی از طرف شکایت کنی بابت اینکارش، چون با اطلاع و عواقبش این کار رو انجام دادی.
درضمن این قانون تو بسیاری از ایالات آمریکا واقعا هست و به نظرم قانونیه بسیار درست و باید تو تمام کشورها ثبت بشه.