2777
2789
عنوان

رسما دیوونه شدم با این انتخاب🥲

133 بازدید | 7 پست

من کنکور فرهنگیان دادم مصاحبه هم رفتم

الان منتظرِ نتایجم واقعا دیوونه شدم انقد استرس دارم

شبا همش خواب کنکور و کوفت و زهرمار میبینم

منی که اصلا به ف.ال و این چیزا اعتقاد نداشتم نزدیک ۱۰ بار تک‌نیت گرفتم جواب خوب اومد

ولی نمیتونم باور کنم حس مبکنم الکیه

بنظر شما میتونم اعتماد کنم بهشون حداقل یکم آروم بشم؟؟

یا اینکه چه نذری کنم که‌قبول بشم؟🥲

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

وای منم مثل توام دقیقا

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@alyssa_oo‍ 

خوبی بچم

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

وای منم مثل توام دقیقا

فرهنگیانی؟

خیلی شرایط بدی و دارم

میترسم امیدوار بشم بعد قبول نشم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
به امید خدا قبولیعزیزم خودتو مشغول کن برای آرامشت صلوات فرستادم

مرسی عزیزدلم لطف کردی🥺🤍

ببین یه چیزی بهت بگم. اینو یادت باشه روزی دست خداست. بخوای نخوای بهت میرسه.

من خودم مصاحبه فرهنگیان دادم پشیمون شدم و اصلا برام مهم نبود.

ولی بعدش که قبول شدم دیدم واقعا روزیم بوده. پس توام نگران نباش و بسپر به خدا. مطمئنا بهترین رو برات درنظر میگیره

فرهنگیانی؟خیلی شرایط بدی و دارممیترسم امیدوار بشم بعد قبول نشم

اره مصاحبه دادم منم