2777
2789
عنوان

صابخونه همسایمون وسیله های مستاجرشو ریخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 76 پست
اون‌صاحب خونه خرج داره درست ولی باید از خون مردم‌بمکه و‌بخوره! ۲۱ تومن چه خبره همین‌شماها نیستید ک‌م ...

عزیزم خب اون ۲۱ تومن اجاره برحسب منطقه و شرایط و امکانات خونه س. یه کارمند معمولی به قول شما با ۱۵ تومن حقوق نمیره سمت اون محله. 

خون مکیدن نیست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه قضاوت کرد

ولی بعضی مستاجر ها تا وقتی خونه طرف هستن خوب هستن

بعد طرف میگه برو نمیدونم چرا نفرین هاشون شروع میشه 

بابا خب طرف وقت داده تو نرفتی مفتی که خونه مردم نمیشه نشست حق الناس گردنشه

بعد۲۱گفته حتما قبلش مبلغ‌کمی هم نمیداده 

بره حالا باتوجه به جیبش محله های پایین تر

واجب نیست با زور خونه‌مردم بمونه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

والا

اخه مگه مجبوری بری جایی رو اجاره کنی که ماهی ۲۱میلیون کرایه بدی.. طلا خریده میاندازه دستش برای چشم مردم.. میره لقمه بزرگتر از دهنش بر میداره و جای لاکچری میشینه برای چشم مردم 

پس حقشه که وسایلاش پرت کنن بیرون. ــمردم زحمت کشیدن جون کندن جمع کردن تا خونه ساختن..مستاحر میگیرن که پولش پس انداز بشه برای اینده خودشون و بچه هاشون.. بنگاه خیریه که باز نکردن.. از قدیم گفتن پاتو اندازه گلیمت دراز کن خشتکت جررررر نخوره آبروت بره 😒😒😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کلا با اینجور ادمها معاشرت نکنبمب انرژی منفی هستن

دیگه میرن ازینجا دیگه.

آره بابا یه بار دخترش به حرف خیلی خیلی زشتی زد از اون ناموسیا.بهش گفتم حقیقتش تو پارکینگ اینطوری گف دخترت یه موقع همسایه ها میشنون بچه ها پایینن زشته.گفت نهههه ب دخترم گفتم قسم خورد من نگفتم.یعنی تو دروغ میگی.خیلی ناراحت شدم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
عزیزم خب اون ۲۱ تومن اجاره برحسب منطقه و شرایط و امکانات خونه س. یه کارمند معمولی به قول شما با ۱۵ ت ...

درکل منظورم این کرایه ها رو عجیب بالا بردن این دلالا من خودم یه زمانی کار املاک مشغول بودم کرایه این‌خونه ک الان ۲۱ تومن شاید سال ۹۹ دو تومن بوده متوجه هستی چی میگم این روند افزایش قیمت خیلی ظلمه 

تموم شد رفتمستاجر بد هم کم نداریمطلبکار هستنپررو هستن اجاره نمیدن خونه رو داغون میکننانگار نه انگار ...

من بابام خونه اجاره داد به کسی سر آخر لامپ هامون سوخت ۴سال نشسته بودن خلاصه سوخت پولشو نداد دستشویی چاه ش پر شده بود پرداخت نکردن گفتن با صاحب خونس خونه هم انقد داغون کرده بودن آخر سر بابام گفت پاشین برین یه جایه دیگه مستاجر گفت چقدر خونت من میخرم بابام میگه بهش گفتم پول تو نمی‌رسه بخری آنقدر سرصدا میکردم ما طبقه بالا در و محکم میزدن ساعت۵ صبح که ساختمون می‌لرزید همه بیدار می‌شدیم خدا لعنتشون کنه انقد مستاجر اومدن رفتن مثل اونا ندیدم بخدا اشغال

عزیزم‌اینا بازیشه میخواد از مادر شوهرش بکنه

آره دیشب داد میزد سر شوهرش کمتر از یک میلیارد ار مامانت نمیگیری

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اون‌صاحب خونه خرج داره درست ولی باید از خون مردم‌بمکه و‌بخوره! ۲۱ تومن چه خبره همین‌شماها نیستید ک‌م ...

عزیزم کارمندی که ۱۵حقوقشه چراباید بره مستاجراین خونه بشه که ۲۱تومنه؟خب اون خونه هم کسی که درامدش برسه میره اجاره میکنه دیگه چه خون مکیدنی 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

افرین

🌹🌹🌹🌹

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏