2777
2789
عنوان

صابخونه همسایمون وسیله های مستاجرشو ریخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 76 پست
خبخدایی خودت بگو صابخونه اش حق نداره بریزه بیرون وسایلش رو؟؟؟

چرا حق داره.منتها دلم سوخت دیگه

خدایی آخه همسایمونم عجیبه.نزدیک یکی دومیلیارد طلا داره فقط

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
جالبه همسایمون کلی هم طلا داره ولی حاضر نشد بفروشه الان حتی پول پیشم ندارن

پس دلت نسوزههه.. اومده مفت نشسته.. انتظار داره صابخونه نره حکم تخلیه بگیره.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدر نفرین کرد پسرشو.که خدا کنه بمیره بره زیر ماشین و...از نفریناش ترسیدم خداشاهده.خدای نکرده برنگ ...

من صاحبخونه بودم میگفتم نه ماهه نشستی طلاهاتم حاضرنیستی بفروشی پول خونه مو بدی زور هم میگی؟!

خب پول اجاره شو میخواد...نداری برو یه جای دیگه!

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

من یه خانم مستاجری رو می‌شناسم جای خوب زندگی می‌کنه آپارتمان ۲۰۰ متری هم اجاره کرده دو نفر هستند هر ...

دقیقا... همیشه فقط عادت کردیم صاحب خونه رو لعن کنیم و فکر می کنیم همه ی مستاجرها مظلومن

حالا من کار ندارم ولی همیشه هم یک طرفع نگاه نکنید اون صاحب خونه هم خرج داره

اون‌صاحب خونه خرج داره درست ولی باید از خون مردم‌بمکه و‌بخوره! ۲۱ تومن چه خبره 

همین‌شماها نیستید ک‌میگید‌فلان‌کارمند ماهی ۱۵ تومن‌درآمدش تا آخر ماه میسازه 

چرا حق داره.منتها دلم سوخت دیگهخدایی آخه همسایمونم عجیبه.نزدیک یکی دومیلیارد طلا داره فقط

من این تیپ ادمها رو میشناسم

بدهی و قرض بقیه رو نمی‌دن میرن طلا میخرن و دنبال پس انداز هستن 

هیچ خیری هم نمیبینن از دارایی هاشون

چون ک اول باید حق الناس رو از گردنشون ازاد کنن

بعد ب فکر پس انداز شخصی باشن

من صاحبخونه بودم میگفتم نه ماهه نشستی طلاهاتم حاضرنیستی بفروشی پول خونه مو بدی زور هم میگی؟!خب پول ا ...

آره حق داره صابخونه.ولی عجیبه دیگه.من خودم یه گوشواره هم گوشم نیس اصلا طلا ندارم از بس فروختم

بعد همسایه حاضره وسایلش وسط پارکینگ باشه طلا نفروشه

من این تیپ ادمها رو میشناسمبدهی و قرض بقیه رو نمی‌دن میرن طلا میخرن و دنبال پس انداز هستن هیچ خیری ه ...

آره واقعا با اون همه طلا باز همش ناراحته.بنده خدا فک کنم مریض روحیه دیگه

آره حق داره صابخونه.ولی عجیبه دیگه.من خودم یه گوشواره هم گوشم نیس اصلا طلا ندارم از بس فروختمبعد همس ...

پس دلت براش نسوزه

این ادمها چتر بازن اصطلاحا

میخان از اینو اون کولی بگیرن

اون‌صاحب خونه خرج داره درست ولی باید از خون مردم‌بمکه و‌بخوره! ۲۱ تومن چه خبره همین‌شماها نیستید ک‌م ...

خب عزیزم خونشم خیلی بزرگه جاهای کوچیک طبیعتا ارزونترن.یه بچه هم بیشتر نداره

وا پس این طلاها رو‌میخواد با خودش تو گور ببره! عجب اعصابم خرد شد

از زمان عروسیش همه رو نگه داشته.سرویس و سکه ها و النگوها و...مبگف فقط ۵ تا تمام سکه دارم