2777
2789
عنوان

صابخونه همسایمون وسیله های مستاجرشو ریخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 76 پست
اون‌صاحب خونه خرج داره درست ولی باید از خون مردم‌بمکه و‌بخوره! ۲۱ تومن چه خبره همین‌شماها نیستید ک‌م ...

از قدیم گفتن پاتو اندازه گلیمت دراز کنه. اونی که حقوقش ۱۵تومنه یاید عقل کنه بره جایی که کرایه ش از حقوقش بیشتر نباشه. دیگه صابخونه مقصر بی عقلی یه عده نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان گفته ۲۱ مطمئن باش سال پیش ۱۲ ۱۳ بوده

اره دقیقا میگم مبلغ پایینی هم نبوده 

و خوب خیلیا هستن میگن اجاره بالا بدیم فقط محله خوب بشینیم 

بجای اینکه فکر کنن‌بگن یکی دوسال پایین بشینن یه خونه بخرن

بعضیا فکر درست ندارن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

از قدیم گفتن پاتو اندازه گلیمت دراز کنه. اونی که حقوقش ۱۵تومنه یاید عقل کنه بره جایی که کرایه ش از ح ...

الان ۲۱ تومن سال پیش ۱۳ تومن سال قبلش ۷ تومن بود سال قبلش ۳ تومن بود 

هرکس ندونه از بازار خبر ندارید! 

الان ۲۱ تومن سال پیش ۱۳ تومن سال قبلش ۷ تومن بود سال قبلش ۳ تومن بود هرکس ندونه از بازار خبر ندارید!

شما قیمت پفکم نگاه کنی افزایش داشته 

وقتی همه چیز داره گرون و گرون تر میشه خونه ثابت بمونه؟

اره دقیقا میگم مبلغ پایینی هم نبوده و خوب خیلیا هستن میگن اجاره بالا بدیم فقط محله خوب بشینیم بجای ا ...

میدونی شاید چند سال اونجاست کسی چه میدونه 

درکل من خودم‌تو املاک کار میکردم میدونم قیمتا روز به روز چجور الکی اضافه میکنن این دلالا اسم خودشونم میذارن کارشناس ملک 

الان ۲۱ تومن سال پیش ۱۳ تومن سال قبلش ۷ تومن بود سال قبلش ۳ تومن بود هرکس ندونه از بازار خبر ندارید!

اتفاقا من خیلی هم خوب خبر دارم عزیرم ـگفتم اونی که حقوقش ۱۵تومنه عقل کنه بره جایی بشینه که با حقوقش همخوانی داشته باشه. گرونی برای همه هست. اون صابخونه هم از مریخ نیومده. با کرایه گرفتن داره قسط بازسازی خونشو میده. ـ.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شما قیمت پفکم نگاه کنی افزایش داشته وقتی همه چیز داره گرون و گرون تر میشه خونه ثابت بمونه؟

خب همین دیگه شما میگی مشکلی نیست گرون تر بشه من میگم‌مشکله خیلی مشکله مردم توانش ندارن حالا این زنه طلا داره یکی دیگه که نداره! 

اتفاقا من خیلی هم خوب خبر دارم عزیرم ـگفتم اونی که حقوقش ۱۵تومنه عقل کنه بره جایی بشینه که با حقوقش ...

خب همین دیگه منم میگم قیمتا همش حبابه این قیمتا دست دلالاست و  اونایی خودشون مالکن تو یه کوچه مثلا میگه من خونه ام کمتر از ۲۱ نمیدم همسایه بغلی هم‌میگه منم‌همینقدر میدم خونه من از اون کمتر نیست 

من کاری به این‌زن و طلاهاش ندارم 

بحث سر این قیمتا واقعی یا دروغی 

من‌میگم قیمتا الکی گرون شده 

ار سال ۹۹ قیمت کرایه ملک خیلی بیخود ترکیده باز تا ۹۶ میشد تحمل کرد ولی الان واقعا شرايط زندگی‌مردم‌سخت شده

خب همین دیگه شما میگی مشکلی نیست گرون تر بشه من میگم‌مشکله خیلی مشکله مردم توانش ندارن حالا این زنه ...

والا من خودمم مستاجرم 

دلم میخواد ارزون شه .دلم میخواد خونه بخرم 

ولی انتظار بیخود نباید داشت دیگه 

وقتی همه چیز گرونه خونه هم گرونه 

الان من دارم با قیمت امروز هزینه میکنم 

انتظار داشته باشم صاحب خونه م قیمت سال ۹۰ بگیره ازم؟

منم دو روز دیگه پولم به اینجا نرسه باید برم جای کوچیکتر 

این زنه م ۹ ماه اجاره نداده مفت نشسته 

میدونی شاید چند سال اونجاست کسی چه میدونه درکل من خودم‌تو املاک کار میکردم میدونم قیمتا روز به روز چ ...

عزیزدلم چندسال اونجا باشه قرار نیست خونه مردم بگیره و بلند نشه

بعد نمیدونم این چه عادت زشتی شده طرف یچی میگه نفرین میکنن 

نفرین نداره قبلش حتما هشدار داده که اینم به خودش نگرفته

کسی که مستاجره باید۲قبلش فکر خونش باشه

املاک که درسته بالا میبره ولی مردم باید این بدونن پول پیش بیشتر بدن نه اجاره سنگین که متاسفانه برعکس میکنن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

والا من خودمم مستاجرم دلم میخواد ارزون شه .دلم میخواد خونه بخرم ولی انتظار بیخود نباید داشت دیگه وقت ...

اون‌نه‌ماه از پول پیش اش کم شده مفتی نبود پول پیشش جای کرایه رفت 

انتظار بیخود با منطق فرق داره 

دو سال قیمت ملک ریالی گرون نشده ولی قیمت کرایه ها نجومی و صاحب خونه باید ۲۵ درصد اضافه کنه اما یهو کرایه رو سه برابر میکنه 

با همه کس آدمی سر و کله زدم یارو می‌اومد میگفت خونه پنج میلیارد بره یه هفته بعد می‌اومد میگفت نه پنج تومن کمه از شیش تومن کمتر نمیدم خب یه هفته بعد یه تومن بذاری رو قیمت ملک چه خبره 

چند سال میخواد خونه بفروشه و فروش نمیره فکر‌میکنه خونه اش بستن فروش نمیره🤣