2777
2789
عنوان

صابخونه همسایمون وسیله های مستاجرشو ریخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 76 پست
انصاف هم خوب چیزیه ها...البته خب کسی که در توانش نیست،میتونه واحد کوچیکتری بگیره یا بره محله ی دیگه ...

۹ ماهه گفته پاشید.خونشونم بزرگ بود خب ۱۱۰ متر بود.یه بچه بیشتر نداشتن.حقیقتا صابخونشم حق داشت.منتها خیلی ناراحت شدم خیلی گریه میکرد

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت نسوزه ۲۱ تومن پول کمی نیست معلومه خونه جای خوبیه که گرونه. اون مستاجر هم باید رعایت می‌کرد گاهی درآمد صابخونه هم از اجاره است. دوست من خونه اش رو داد به یه طلافروش رفت شهر دیگه وقتی مدت اجاره تموم شد برگشت مستاجرش ۶ ماه اجاره نداده بود بلند هم نمیشد یعنی این هم پول نداشت هم خونه چقدر شکایت کرد و پیگیری تا حکم خالی کردن گرفت

تموم شد رفتمستاجر بد هم کم نداریمطلبکار هستنپررو هستن اجاره نمیدن خونه رو داغون میکننانگار نه انگار ...

اونقدر نفرین کرد پسرشو.که خدا کنه بمیره بره زیر ماشین و...

از نفریناش ترسیدم خداشاهده.خدای نکرده برنگرده ب خودشون

۹ ماهه گفته پاشید.خونشونم بزرگ بود خب ۱۱۰ متر بود.یه بچه بیشتر نداشتن.حقیقتا صابخونشم حق داشت.منتها ...

خب پس تا اندازه ای حق داشته.۱۱۰ متر معلومه که انقدر هم اجاره شه.با یه بچه و اون همه طلا که داره،تو همون محل میتونه ۷۰متری هم بشینه.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

اونقدر نفرین کرد پسرشو.که خدا کنه بمیره بره زیر ماشین و...از نفریناش ترسیدم خداشاهده.خدای نکرده برنگ ...

نفرین ناحق به صاحبش برمیگرده 

تو هم دلت براش نسوزه

۹ ماه پیش باید پا میشده

الانم بلندش نمی‌کرد تا دو سال دگ هم بلند نمیشد

کلا بعضی ها احترام حالیشون نیس

باید با بی احترامی و زور باهاشون رفتار کرد

چقدر بی فکرن واقعا پس حقشون بوده

شوهرش اسم طلا رو بیاره اونقدر فحشش میده.دست دخترش فقط یه النگوئه ۷۰ ۸۰ میلیون پولشه.خودشم کلی طلا داره نزدیک یکی دومیلیارد.حالا دیشب اینجا بودن بعد رفت خونه مادرشوهرش از اونا پول بگیره