2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش این شکلی باشه

163 بازدید | 19 پست

به شدتتت دلم میخواد کسی باشه که همه جوره خوش اخلاق و با ایمان باشه پایه باشه..همش نازمو بکشه از این مردای هیکلی و جذاب خیلی مهربون باشه و از اینایی باشه که دوست داشتن و توی کاراشون نشون میدن و یه وقتایی که خیلی دلبر میشی یه دوست دارم با تموم وجودشون میگن🥲پول اصلا برام معیار نیست واقعا فقط درحدی که باهم بتونیم درحد متعادل درآمد داشته باشیم 

هستن هنوز همچین مردایی؟

سفارش بده بسازن برات😐🙂

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین در کل یه سری از معیار هات شبیه فانتزیه 

اما بله مرد خوب هست قطعا

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!