kurdish_girl1995 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 370 عنوان ازدواج مجدد 101 بازدید | 7 پست خانومایی که ازدواج مجدد داشتن میشه بیاید ؟ یه سؤال داشتم ممنون میشم☹️🙏🏻 من سپردم به خودش هرچه “خُـدا” میخواهد🤍✨🌱 1404/05/08 | 02:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11068 بله بگو هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
kurdish_girl1995 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 370 بله بگو عزیزم شما چند وقت از ازدواج مجددتون گذشته؟ من میخوام عقد کنم میخوام بدونم واسه محضر طلاق نامه میخواد ؟ من سپردم به خودش هرچه “خُـدا” میخواهد🤍✨🌱
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11068 عزیزم شما چند وقت از ازدواج مجددتون گذشته؟ من میخوام عقد کنم میخوام بدونم واسه محضر طلاق نامه میخواد ... اسفند ۱۴۰۱ عقد کردممرداد۴۰۲ زیر یک سقف اومدیم خونه گرفتیممن متولد ۶۴مبچه یکساله یک ماه دارمن نمیخواد اصلا تو شناسنامه همچی هست دیگه هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
kurdish_girl1995 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 370 اسفند ۱۴۰۱ عقد کردممرداد۴۰۲ زیر یک سقف اومدیم خونه گرفتیممن متولد ۶۴مبچه یکساله یک ماه دارمن نمیخواد ... الهی خوشبخت بشی عزیزم ❤️ واسه ما عاقد گفته طلاق نامه روبیار اعصابم خورد شده بخدا بقول شما همه چی تو شناسنامه نوشته شده که😔 من سپردم به خودش هرچه “خُـدا” میخواهد🤍✨🌱
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11068 الهی خوشبخت بشی عزیزم ❤️ واسه ما عاقد گفته طلاق نامه روبیار اعصابم خورد شده بخدا بقول شما همه چی تو ... قربونت هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11068 الهی خوشبخت بشی عزیزم ❤️ واسه ما عاقد گفته طلاق نامه روبیار اعصابم خورد شده بخدا بقول شما همه چی تو ... برای مهریه قبلی نگه داشته بودم خونه مامانمفکر نکنم اصلا اون فقط برای همین کارها لازمه هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11068 برای مهریه قبلی نگه داشته بودم خونه مامانمفکر نکنم اصلا اون فقط برای همین کارها لازمه تو نت زدم مث اینکه الزامیهحتما منم بردم دیگه مدارک دست شوهرم بود هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم