2777
2789
عنوان

چه خبره انقدر گرونفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 95 پست
اولا که قیمت عمده خیلی کمتره و عزیز دل قیمت تموم شده بازم خیلی کمتر درمیاد سود خیلی کشیده میشه

بله ولی قیمت کارگر و برق و گاز و اب و اجاره مغازه هم هست انتظار نداشته باشین جایی از نرخ اتحادیه بهتون کم تر بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهرین مگه جز ایران نیست اونجا

کیش

اینجا نه شهرداری داره نه استانداری یا اصناف ، همه چیز تحت نظر منطقه آزاده که هیچ رسیدگی نمیکنن از خداشونم هست گرون باشه تا از توریستها بکنن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
امیدوارم گیر دندون پزشکی نیوفتید فقط

چرا باید برم اوناهم که دیگه شورشو دراوردن چه خیره میلیونی میگیرن میگم دیگه باید یه سیستمی بیاد قیمتارو درست کنه همه مازاد پولارو  هم ازشون بگیره برگردونه به حساب خود مردم همونایی که انقدر پول ازشون گرفتنو برگردونن به حساب خودشون اینجوری که بشه دیگه کسی گرونفروشی نمیکنه قیمت تموم شده هزینه مالیات همه چی با سود متعادل باید حساب بشه نرخی متعادل تعیین بشه

موز کیلو ۸۰ انجیر ۶۰ گوجه ۱۵ هندونه کیلو ۸ خربزه ۱۰ طالبی ۱۰شلیل وهلو کیلو ۶۰ تا ۸۰

اینجا ترخا دوبرابر. شماست برای میوه موز کیلویی ۱۸۰ بقیه میوه ها هم بالای صد

عزیزم دلیل اصلی این گران‌فروشی بیشترش مردم هستن از بس  و دروغگو و حروم خورن به سریا که پول خون پدرشون روی جنس می‌کشن روز به روز گردنشون هم کلفت تر میشه .هر کسی هر قیمتی که دوست داره .اگه باهشون برخورد جدی بشه از این غلطا نمیکنن

موز کیلو ۸۰ انجیر ۶۰ گوجه ۱۵ هندونه کیلو ۸ خربزه ۱۰ طالبی ۱۰شلیل وهلو کیلو ۶۰ تا ۸۰

موز ۲۰۰

انجیر۲۸۰

گوجه۵۸

شلیل و هلو۱۸۰

هندونه۳۰

طالبی خربزه۵۰ 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
کیشاینجا نه شهرداری داره نه استانداری یا اصناف ، همه چیز تحت نظر منطقه آزاده که هیچ رسیدگی نمیکنن از ...

اگر نرخا متعادل باشه فروشا ده برابر میشه بازم سودشون کم نمیشه چون فروش به شدت میره بالا

اها من فکر کردم شهرستان هستین اونجا خیلی گرون فروش هستن چون جای توریستی هست

بیش از حد دیگه شورشو درآوردن

اگر نرخا متعادل باشه فروشا ده برابر میشه بازم سودشون کم نمیشه چون فروش به شدت میره بالا

خیلیا میخرن و پولش براشون مهم نیست فروش کم و قیمت ده برابری، سودخودشونو برمیدارن

جاهایی هم که قیمتهاش مناسبتره خیلی شلوغتره . هردو سود میکنن

عزیزم دلیل اصلی این گران‌فروشی بیشترش مردم هستن از بس و دروغگو و حروم خورن به سریا که پول خون پدرشو ...

خود دولت مقصره دیگه چون ذینفعان عمده همه خودشون و خانواده هاشون هستن همه چی تو کشور ما شده مافیایی ازشکر و برنج بگیرید تا بقیه پشتش کیه خودشون وارد کننده ها کین خودشون خریداران عمده کین باز خودشون من به شدت مخالف هم سیستم دولتی هستم هم خصوصی سازی هردو به ضرر مردم شده یه سیستمی جدید نیاز داریم مابین هردو که هم دست دولتی‌ها رو کوتاه میکنه هم جلوی گرونفروشی و سواستفاده از بخش خصوصی رو میگیره

ما مشهدیم امروز،رفتم میوه فروشی دیدم ترخان همه بالای صد دیگه واقعا شورشو دراوردن

فکر کن ما دوبرابر مشهده قیمتا .خریدامون روز به روز محدود میشه

مغازه دارا خودشون دارن از وضع سو استفاد میکنن موقع جنگ مفازه دار معروف شهرمون تند تند روغنارو انبار کرد بعد جنگ بفروشع دوروز پیش تشییع جنازش بود یهو سکته مرد رفت کما مرد

خیلی مغازه دارا خراب میکنن سمت ما مثلا لوبیا چیتی کیلوی 400 میدن ولی فروشگاه ها 270میدن