2777
2789
عنوان

چه خبره انقدر گرونفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 95 پست
اینجا ایرانه دیگه نه نظارتی نه جریمه ای نه قاطعیت نه نرخ گزاری اصولی من خودم قبلا شرکتی کار نمیکردم ...

حیف کشورمون😪

یواش یواش دارن از درون نابودش میکنن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران دستمزد هر کارگر یک بیستم تا یک دهم مزد یک کارگر خارجی هست اما کارفرماها سعی میکنن همون نرخ خارجی رو روی جنسشان و حتی گرونتر به مردم بدن اون کارفرمای خارجی اگر ده درصد سود میکنه راضیه شکایتی نداره کارفرمای ایرانی ده برابر سود میکنه تازه توجیهم میکنه بگیم گرونفروشی میکنید

کاش میزد نابود میشدیم راحت میشدیم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
زنگ بزنید به اتاق اصناف گزارش بدین پدرشو در میارن

باورت میشه اینجا نداره‌. هیچ نظارتی نیست  شایدم عمدا میخوان گرون کنن اجناسو

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
شکر کیلویی ۵۵ارد شیرینی پزی کیلویی ۱۵۰ تازه کیلو نه ۹۰۰ گرمشتخم مرغ دونه ای ۵ خانه قنادی ۱۵۹ بعد چجو ...

اولا که قیمت عمده خیلی کمتره و عزیز دل قیمت تموم شده بازم خیلی کمتر درمیاد سود خیلی کشیده میشه

من تازه خریدم دونه ایی ۳ تومن.چقدر گرون فروشه

خیلی بی انصافن. ما هم بیشتر از جاهایی میخریم که قیمتاش منصفانه تر هست. گاهی پیش میاد آدم مجبور میشه از اینجاها تک و توک چیزی بخره من واقعا تعجب میکنم از قیمتاشون

رفتم پرده بخرم متری ۱و ۵۰۰ تا ۱ و ۷۰۰ همووووووووووووووووووووووووووون پرده رو متری ۸۵۰ پیدا کردم😐

یعنی شا..شیدم تو نونی که اونا در میارن

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘