2777
2789
ماهم با اینکه خانوادمون مذهبین اصلا ازین رسومات نداریم و بنظرم خیلی توهین میشه به دختر و خانوادش.

والا منم فک و فامیل وحشتناک مذهبی دارم

چنین چیزی ندیدم و نشنیدم اصلا داخلشون

حتی یادمه یه بار توی نوجوونی به دختر بزرگشون گفتم

اینا ک میگن چیه

همین گواهی و...

طرف شوهر کرده بود

نمیدونست

میگفت اینی ک میگی چیه

مگه میشه

یعنی میان بین خانواده ات میگن ببخشید

دخترتون قبلا کاری کرده

ببریمش معاینه فنی مطمئن شیم😐😂😂😂😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دریافت گواهی بکارت در ایران، به ویژه پیش از ازدواج، یک موضوع شخصی و اختیاری است. در حالی که برخی افراد به دلایل فرهنگی یا خانوادگی ممکن است این گواهی را دریافت کنند، اما هیچ الزام قانونی برای ارائه آن وجود ندارد. 
مزایای احتمالی دریافت گواهی بکارت:
  • اثبات بکارت در صورت بروز اختلاف:
    در صورت بروز اختلاف در مورد بکارت زن پس از ازدواج، داشتن این گواهی می‌تواند به عنوان مدرکی برای اثبات این موضوع استفاده شود. 
  • کاهش نگرانی‌های احتمالی:
    برخی افراد به دلیل نگرانی‌های فرهنگی و اجتماعی، قبل از ازدواج اقدام به دریافت این گواهی می‌کنند تا از هرگونه شبهه یا مشکلی در آینده جلوگیری کنند. 
  • تأثیر بر حقوق مالی:
    در صورتی که پس از ازدواج رابطه جنسی برقرار نشده باشد و زن بخواهد طلاق بگیرد، گواهی بکارت می‌تواند در تعیین میزان مهریه او تأثیرگذار باشد. 
  • اثبات تجاوز جنسی:
    در صورت وقوع تجاوز جنسی، ارائه گواهی بکارت و انجام معاینات پزشکی قانونی می‌تواند در اثبات این موضوع و پیگیری قانونی مؤثر باشد 
  • سقوط اذن ولی:
    در صورتی که دختر بکارت خود را از دست داده باشد، در برخی موارد این موضوع می‌تواند به سقوط اذن ولی قهری (معمولاً پدر) برای ازدواج منجر شود. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هیچ اجباری وجود نداره... زندگی که بخواد با برگه بکارت شروع بشه یعنی بی اعتمادی به طرف مقابل چه آینده ...

عزیرم بعضی ها خانواده دختر میگن باید بری 

منم همبن حرفای تو رو میزدم تا وقتی توی شرایطش قرار گرفتم 

نکات مهم:
  • اجباری نیست:
    دریافت گواهی بکارت اجباری نیست و به انتخاب شخصی افراد بستگی دارد. 
  • مسائل حقوقی:
    در صورت بروز اختلاف یا نیاز به ارائه مدرک، ارائه گواهی بکارت می‌تواند در محاکم قضایی مورد استفاده قرار گیرد 
  • آثار فرهنگی و اجتماعی:
    در برخی جوامع، بکارت از نظر فرهنگی و اجتماعی اهمیت زیادی دارد و همین امر می‌تواند عاملی برای دریافت این گواهی باشد. 
در نهایت، تصمیم‌گیری در مورد دریافت یا عدم دریافت گواهی بکارت بر عهده خود فرد است و باید با توجه به شرایط و باورهای شخصی خود اتخاذ شود. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دکتر خاصی لازم نیست باشه دکتر زنان انجام میدن

بعله میدونم دکتر زنان

خب انجام نمیدن اصلا اینجاها

من اینهمه دکتر رفتم میدونم انجام نمیدن

چون من زیاد بابت مشکلاتم پزشک زنان میرم

یه بار اتفاقا یکی از منشیش پرسید

منشی گفت اصلا نه انجام میده نه چیزی ارائه میده

دکترمم وحشتناک مذهبیه

عزیرم بعضی ها خانواده دختر میگن باید بری منم همبن حرفای تو رو میزدم تا وقتی توی شرایطش قرار گرفتم

اونا هم کار خیلی اشتباهی میکنن..

به هرحال امیدوارم جمع بشه این رسمای داغون و متحجر

بعله میدونم دکتر زنانخب انجام نمیدن اصلا اینجاهامن اینهمه دکتر رفتم میدونم انجام نمیدنچون من زیاد با ...

بعضیاشون انجام میدن شاید اون دکتر انجام نمیده 

به مذهبی بودن ربط نداره که 

ببین اصلا وقتی میری پزشکی قانونی می‌فرستد یه دکتر مطمئن و جواب رو میخواد 

سر عقد گواهیتو بگیر اگ خودشون حرفی زدن کپیشو بهشون بده

این گواهی از اصل برای مراحل قانونی هست اگ خدای نکرده شوهرتون حرفی زد مدرک داشته باشین وگرنه هیچ خانواده شوهری نمیاد بگه گواهیتو بده

اونا هم کار خیلی اشتباهی میکنن..به هرحال امیدوارم جمع بشه این رسمای داغون و متحجر

من که ازدواج که کردم سه بار رفتم 

یه بار خودم رفتم میخواستم خیالم راحت شه 

یه بار مامانم و مادرشوهرم بردنم 

یه بار هم برای جدایی دادگاه فرستادم پزشکی قانونی از اونجا رفتم 

بعله میدونم دکتر زنانخب انجام نمیدن اصلا اینجاهامن اینهمه دکتر رفتم میدونم انجام نمیدنچون من زیاد با ...

برای گواهی بکارت دکتر متخصص داره دکتر زنان نیست و گواهیشم قانونی و مهر امضا زده است

والا منم فک و فامیل وحشتناک مذهبی دارمچنین چیزی ندیدم و نشنیدم اصلا داخلشونحتی یادمه یه بار توی نوجو ...

عزیزم اصلا همچین چیزی نیست این ذهن شماعه ک فکر میکنین اونی گواهی میگیرع میخاد خودشو ثابت کنه بلکه اون گواهی میگیرع ک بعدا اگ شوهرش انگ‌زد بتونه دهنشو ببنده وگرنه هیچ خانواده ای نمیاد بگه گواهیتو بده

عزیزم اصلا همچین چیزی نیست این ذهن شماعه ک فکر میکنین اونی گواهی میگیرع میخاد خودشو ثابت کنه بلکه او ...

دیگ اونی ک بخواد انگ بزنه

گواهی دکتر طرف براش حجت نمیشه😐😂

میگه نه تو یه پولی هم به دکتر دادی

اون گواهی داده

تازه اینم بین مردم من یادمه قدیم چو انداختن

ک حتی پزشکی قانونی بفهمه برای ازدواجه این مورد و اتفاقی افتاده میخوان بهمش بزنن

باکره میزنن

ک فقط ازدواجه یا صورت بگیره یا بهم نخوره

اونی که به زن خودش میخواد چنین تهمت بزرگی بزنه

اونقدر ببخشید ج... اکش هست که پیامبر که صحله خدارو هم بیاری قسم بخوره

میگه نه دروغ میگید

وگرنه ادم عاقل به زنش چنین حرفی نمیزنه

دیگ اونی ک بخواد انگ بزنهگواهی دکتر طرف براش حجت نمیشه😐😂میگه نه تو یه پولی هم به دکتر دادیاون گواه ...

عزیزم دکتر زنان گولهی نمیده دکتر متخصص و ب دادگاه وصله گواهی میده و گواهیش تو دادگاه مورد قبوله حتی بدون شناسنامه بدون کارت ملی کواهی نمیده چ برسه پول بگیره زیر نظر قانونه حرفایی میزنیا 

ادمی ک باکرس گواهی رو بگیره ضرر نمیکنه

شبتون خوش