2777
2789
عنوان

یخچال جهیزیه ساید بهتره یا دوقلو

199 بازدید | 16 پست

من خیلی علاقه مند بودم دوقلو بگیرم ک حسابی جا داشته باشه اما طرحی ک ب کابینت ساز دادیم برای اجرا میگه یخچال ساید جا میشه 

و خب همش نگرانم بعدا بخاطر کوچیکی فریزرش اذیت شیم 

اگه ساید دارید و راضی هستید میشه بگین چ مارکیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو قلو بهتره تو جا به جایی هم راحتتر میتونین ببرین اینور اونورساید خیلی سنگینهکابینت کار اون ی تیکه ...

اصلا هیچ جوره در نمیاد ب لحاظ اندازه دیوارش کوچیکه

درضمن خونه از خودمونه جابجاییش مهم نیست فقط از فریزر کوچیک متنفرم

ساید که نصف بیشترش موتورشه ـبه طرف بگید کابینت سمت یخچالو تغییر بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اصلا هیچ جوره در نمیاد ب لحاظ اندازه دیوارش کوچیکهدرضمن خونه از خودمونه جابجاییش مهم نیست فقط از فری ...

یکی از اشناهای مام یخچال دوقلوشو فریررشو گذاشته اتاق اون یکی اشپزخونه چون جاش کم بود 

عزیز یا باید به کابینت ساز بگی اون قسمتو تغییر بده یا اینکه ساید بخری دیگه چاره چیه 

ولی دو قلو بهتره و جا دار تره برا منم دوقلوعه 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

کابینت ساز اگه کابینت ساز باشه...باید بتونه دیگه کابینت یخچال رو دربیاره...یعنی جی فقط ساید جاش میشه...چقدر میخاد بزاره برا یخچال...میتونی بگردی ببینی اندازه کابینت یخچال دو قلو پیدا کنی...

ساید کوچیکه

منم کابینتامو تازه زدم و خونه خودمونه

دقیقا همین مشکل تو رو داشتم

هیچی دیگه گفتم یا دوقلو یا هیچی...

یخچالم از این دوطبقه هاست اونو گذاشتم آشپزخونه یه پستو تو انبار اتاق دارم یه یخچالم اونجا گذاشتم خیلی باحال شد🥰

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘