2777
2789

تقریبا هرهفته رفت و آمد داشتیم الان ۲۸روزه زایمان کردم یبار برای نام گذاری اسم بچم اومده

هربار برادرشوهرم تنهایی اومده دیدن بچم

بنظرتون دلیل خاصی داره

اینایی که اهل خرافات و اینان ممکنه دلیل این مدلی داشته باشه که مثلا بهش چله نیوفته و اینا

میشه اگه سردرمیارین بگین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش بچه داره یا نه ؟ شاید اگه نداره میترسه بهش چله بیفته. ولی خب اونحورم بود همون یکبارم نمیامد الب ...

نه نداره

میشه بیشتر توضیح بدی

یعنی کسی که بچه نداره تا ۴۰روز نباید پیش زائو بیاد

مردم الان گرفتارن طرف خونه خانواده خودش نمیره از مشغله خدایی دنبال چه چیزایی هستید دوری و دوستی بهترین کار هست من  که خوشم نمیاد تو اینده با خانواده شوهر رفت و امد کنم پر روع میشن

عزیزم دنبال درد سر هستی !!؟ نیومده که نیومده حوصله نداشته نیومده شاید میگه خسته ای شاید راحت نیست و. ...

آخه شوهرم هی میپرسه و بهش بر خورده

من زیاد برام مهم نیست میگم شاید دلیل خرافی داره

خودش بچه داره یا نه ؟ شاید اگه نداره میترسه بهش چله بیفته. ولی خب اونحورم بود همون یکبارم نمیامد الب ...

من اوایل عروسیم نمیدونستم دختر عمه م بیست روز بود زایمان کرده بود بچه ش عفونتی شده بود بیمارستان بستری بود بعد ب من گفت بیام حمام خونتون آخه خونه ش دوره گفتم بیا اومد حمام ..من بعد چن سال درگیر بلاخره فهمیدم چله روم افتاده بچه دار نمیشم با دعا قرآنی درست شد