2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی دختره میگفت زده از گالری پولک گف فک کنم خریده قیمتش دونه ۲تدمن گقتم پنج تا بزنی روشن میشی نم ...

این آشنای مام که زده بود چند مرحله داشت شاید هزینه کلی رو گفته

به نظرم هیفه من عااااااشق رنگ پوستم هستم احساس میکنم رنگ پوست سبزه یه حرارت و انرژی داره که بقیه پوس ...

به نظرم صاف بودن و یکدست بودنش از رنگش مهم تره 

ما یه معلم شیمی داشتیم پوستش سبزه تند بود ببین خدای جذابیت بود کثافت خیلی هات بود 🤣🤣

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

عوارض اون بیشتره

آره مسلما و تا مرگ هم پیش میره

اگه روش عاقلانه ای بود تا الان بازیگرای سیاه پوست آمریکایی زودتر از ماها انجام داده بودن 

پس بهتره زیاد دنبالش نباشیم 

هر کسی قشنگی های خودشو داره

فقط که سفیدا قشنگ نیستن

عزمزمه چن مرحله باید بزنه و اینکه یبار دیک میگی چند گرفته بود

من چون زیاد باهاش صمیمی نیستم زیاد سوال پیچ نکردم چون من این روزا بیشتر به خودم میرسم 

خودش اومد گفت که آمپول زدی گفتم نه آمپول چی گفت که روشنی پوست بعد همین طوری ادامه داد آره من زدم مرحله دوم هست ۱۶ تومن هزینه اش میشه پوست منم صاف شفاف میشه م

به نظرم صاف بودن و یکدست بودنش از رنگش مهم تره ما یه معلم شیمی داشتیم پوستش سبزه تند بود ببین خدای ج ...

دقیقا 

منم میگم کاش سبزه بودم ولی پوستم یکدست و بدون کک و مک بود