2777
2789

اینهمه گریه کردم فقط یه چیز ازش خواستم ولی جوابی نداد 😐😔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مجلس عزاداریه حسین برای هر دردی گریه کنی از نظر من ن کسه دیگه ای گناه 

فقط برای حسین از ته دل باید عزاداری کنی 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

هنوز ک نمردی خدارو شکر جوابتو میده

دشمنام تو نی نی سایت بمیرن😂😌 کی دیگه☹

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

دو سه بار پیش اومده انقد خواستم گریه کردم ناشکری کردک نشد. آخرش دیدم صلاحم نبوده واگر طبق خواسته من میشد فاجعه میشد . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

امام حسین باید واسطه بشه از خدا بخواه

پس چرا نمیشه😢

دو سه بار پیش اومده انقد خواستم گریه کردم ناشکری کردک نشد. آخرش دیدم صلاحم نبوده واگر طبق خواسته من ...

من صلاحمه 

گاهی صبر لازمه هر روز التماس بدون نتیجه گاهی برای نتیجه یه مدت زجر لازمه و کاریش نمیشه کرد

اینهمه صبر و زجر کشیدم یعنی نباید جواب بده😢

تو مجلس عزاداریه حسین برای هر دردی گریه کنی از نظر من ن کسه دیگه ای گناه فقط برای حسین از ته دل باید ...

گریه ادما برا امام حسین بخاطر نزدیک شدن ب‌خداست . ازش میخوایم ماهم مثل خودش بخشنده باشیم و ب خدا نزدیکتر بشیم امام حسینم اومده خدارو ب ما بشناسونه . چرا توی روضه گریه برای غیر امام گناه باشه؟  

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚