2777
2789

من و همسرم هیچ دوستی نداریم که خانوادگی رفت و آمد کنیم باهاشون 

دوستی داریم که جدا جدا بتونیم بریم و بیایم ولی خانوادگی نه 

حالا احساس می‌کنم برای سفر و گردش خیلی تنهاییم و حوصلمون سر میره 

شما تجربه ای دارین در این مورد ؟ 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

یه مدت با دوستامون رفت و آمد داشتیم ولی به این نتیجه رسیدم اشتباهه.

سفر و گردش هم دوتایی بهمون خوش میگذره و گاهی حس کنیم خوبه کسی باشه با خانواده و خواهر و برادر میریم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه‌های خیلی خوبی دارم، حیف که چند تا از دوستای خوبمون مهاجرت کردن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من که این مورد خط قرمزم بود گفتم هر جا میری تنهایی برین منو قاطی نکن من از این کارا خوشم نمیاد تو دو ...

خب مثلا گاهی احساس نمیکنی حوصلتون ۲ تایی سر میره ؟ 

یه مدت با دوستامون رفت و آمد داشتیم ولی به این نتیجه رسیدم اشتباهه.سفر و گردش هم دوتایی بهمون خوش می ...

چقدر خوب 

من حس می‌کنم سفر دوتایی یکم کسل کنندس برامون و البته بیشتر همسرم جمع رو دوس داره 

کاش ماهم به این نتیجه برسیم 

من تجربه‌های خیلی خوبی دارم، حیف که چند تا از دوستای خوبمون مهاجرت کردن

اره ماهم با یکی از دوستامون چند مرتبه رفت و آمد کردیم و خوب بودن ولی سر یه مسئله کوچیک رابطمون کات شد . 

والا من شوهرم و پیدا نمیکنم که سر بره فرمانده پاسگاس به زورررر گیرش بیارم یه بیرون بریم😑

خب همونه عزیزم 😅